Șeful PSD Cluj iese la atac după dezertarea primarilor la PNL: „Asistăm la o transhumanță incredibilă”

Șeful PSD Cluj iese la atac după dezertarea primarilor la PNL: „Asistăm la o transhumanță incredibilă”

Președintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a comentat în termeni duri trecerea primarilor social-democrația la PNL pentru alegerile locale din 27 septembrie.

„Asistăm la o transhumanță incredibilă: liberalii transferă ca la fotbal zeci de primari și sute de consilieri de la toate partidele în partidul lor. Au mai existat astfel de fenomene și în trecut, dar niciodată la o asemenea scară”, a declarat președintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Potrivit surselor neoficiale, PSD a pierdut în favoarea PNL nu mai puțin de 14 primari în județul Cluj. Unii și-au anunțat oficial trecerea spre liberali, dar mai sunt și primari social-democarți care încă nu au comunicat oficial pentru ce partid vor candida la alegerile din 27 septembrie.

Printre cele mai importante nume care au „migrat” din PSD spre PNL la Cluj sunt: Costan Morar la Dej, Cristian Matei la Turda sau Liliana Moldovan în comuna Ceanu Mare.

„Sigur că mă întristează alegerea făcută de unii dintre foștii noștri colegi, care au decis să abandoneze partidul nostru, în favoarea acestui ghiveci de personaje aduse de peste tot, care este acum PNL. Există situații de-a dreptul tragicomice, unde filiale întregi au trecut de la alte partide la PNL, iar unii dintre vechii peneliști au demisionat, nemulțumiți de această nouă „politică de cadre” a conducerii", a mai precizat liderul PSD Cluj, prin intermediul unui comunicat de presă.

Comenteaza