Șeful PMP Cluj, despre alegerile parlamentare: „Ne dorim să facem aceeași figură frumoasă ca la locale” + Lista PMP la Cameră și Senat

Șeful PMP Cluj, despre alegerile parlamentare: „Ne dorim să facem aceeași figură frumoasă ca la locale” + Lista PMP la Cameră și Senat

PMP Cluj și-a stabilit listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senatul României la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Liderul organizației județene PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu, își dorește ca partidul să repete performanța obținută la alegerile locale din 27 septembrie.

„Scopul nostru la aceste alegeri este să facem aceeași figură frumoasă pe care am făcut-o la locale, când am intrat pentru prima dată în Consiliul Județean. Am depășit pentru prima dată prgaul electoral de 5%, ceea ce pe noi ne aruncă într-o logică de un mandat, poate două.

Noi oricum am construit o listă bună pentru Cluj, cu oameni care activează sau au activat în județul Cluj, care oferă ceva clujenilor și îi motivează. Prin oferta lor politică cred că îi vor determina pe cetățeni să le acorde încrederea”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ Vasile-Cristian Lungu.

Senatorul PMP a vorbit și despre candidații partidului la alegerile parlamentare.

 „La Camera Deputaților domnul profesor Avram Fițiu va deschide lista partidului, urmat de Andrei Maxim, care a fost al doilea și pe lista PMP la Consiliul Local Cluj-Napoca. La Senat după Dorinel Munteanu, este Ioan Vereșiu, un doctor cunoscut în comunitatea medicală clujeană.

Totodată, Vasile-Cristian Lungu, va candida de pe prima poziție pentru un nou mandat de senator la Sălaj.

Potrivit unei simulări electorale realizate de Agenția de Rating Politic pe baza rezultatelor de la alegerile locale din septembrie, PMP va trimite o singură persoană în Parlamentul României, pe Avram Fițiu la Camera Deputaților.

Listă Senat PMP Cluj:

1. Dorinel Munteanu

2. Ioan Vereșiu

Listă Camera Deputaților PMP Cluj:

1. Avram Fițiu

2. Andrei Maxim

3. Adrian Nap

4. Ioan Racolța

5. Florin-Călin Borbely

Comenteaza