Șefa ISJ Cluj îi răspunde lui Lăpușan: „Suntem pregătiți pentru începerea noului an școlar”

Șefa ISJ Cluj îi răspunde lui Lăpușan: „Suntem pregătiți pentru începerea noului an școlar”

Inspectorul școlar general, Marinela Marc, i-a răspuns candidatului PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Cluj, Remus Lăpușan, care i-a cerut să facă publice statisticile privind necesitățile de suplimentare a personalului didactic pentru începerea noului an școlar în condiții de pandemie.

Lăpușan a cerut Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Cluj să facă publice statisticile privind necesitățile de suplimentare a personalului didactic din școli și grădinițe, astfel încât să poată fi respectate normele impuse de pandemie.

„Apreciez preocuparea domnului Lăpușan pentru modul în care în județul Cluj va fi organizată deschiderea anului școar 2020-2021 și sunt omul dialogului cu toate instituțiile și factorii de decizie care au propuneri pentru organizarea, în condiții optime, a procesului educațional, în toate școlile clujene.

Am solicitat unităților de învățământ un plan de măsuri adaptat specificului fiecărei școli, în vederea deschiderii, în condiții de siguranță, a noului an școlar și sunt în comunicare permanentă cu directorii  și cu primarii unităților administrativ-teritoriale, iar măsurile propuse de către conducerea unităților de învățământ le-am făcut publice într-o conferință de presă, organizată în 12 august”, a spus Marc.

Ea a menționat spus că rezultatele obținute de județ la examenele naționale din această vară, relația de comunicare foarte bună cu directorii unităților de învățământ din județ și faptul că, „în acest moment, suntem pregătiți pentru începerea noului an școlar” dovedesc, în ceea ce o privește, „implicare totală și dăruire în exercitarea responsabilităților funcției” pe care o ocupă.

„Sunt dispusă să colaborez cu orice partid politic pentru mai binele acestui județ, dar nu voi înțelege niciodată cum un om politic cu aspirații la o funcție importantă în județ alege să își facă campanie, recurgând la abordări lipsite de eleganță. Regret faptul că domnul Lăpușan a ales să-mi adreseze întrebări pe acest subiect prin intermediul presei și consider că vremea disputelor sterile în județ a apus demult”, a conchis Marinela Marc.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza