Scăpăm de vizele pentru SUA? Anunțul premierului Ciolacu la Washington

Scăpăm de vizele pentru SUA? Anunțul premierului Ciolacu la Washington

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, în contextul vizitei pe care o face în SUA, că renunţarea la vize şi programul Visa Waiver devin realitate din 2025.

“Sunt ferm convins că cu ajutorul dumneavoastră proiectul de suflet al nostru, al tuturor românilor, dar în acest moment şi proiectul de suflet al doamnei ambasador al Statelor Unite în România, renunţarea la vizele şi programul Visa Waiver va deveni realitate din anul 2025. Nu vom putea reuşi această provocare fără ajutorul dumneavoastră şi fără implicarea dumneavoastră personală”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unei întâlniri avute cu românii din SUA, potrivit News.ro.

Premierul Marcel Ciolacu se află în vizită de lucru în Statele Unite ale Americii împreună cu o delegaţie guvernamentală din care fac parte Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, Luminiţa Odobescu, ministrul Afacerilor Externe, şi Radu Oprea, ministrul Economiei.

Luni, premierul se va întâlni cu secretarul de stat american Antony Blinken. De asemenea, va avea întrevederi cu secretarul apărării, Lloyd Austin, şi cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, Jennifer Granholm.

Comenteaza