SCANDAL în PNL. Raluca Turcan: "Mandatul lui Florin Cîţu nu a fost decât un şir de minciuni, greşeli şi jocuri personale"

SCANDAL în PNL. Raluca Turcan: "Mandatul lui Florin Cîţu nu a fost decât un şir de minciuni, greşeli şi jocuri personale"
| Foto: mediastiriv1.freenode.ro

Raluca Turcan, un fost susţinător al lui Florin Cîţu declară că acesta şi-a clădit mandatul de preşedinte al PNL pe minciuni şi greşeli de domeniul patologicului. "Nimic din ce ai spus până acum, tu, preşedintele partidului, nu a fost adevărat!"

Raluca Turcan, care l-a susținut pe Cîțu la șefia PNL, nu a participat la ședința conducerii partidului în care s-a votat înțelegerea cu PSD. Aceasta susţine că nu au mai rămas bani de pensii, de vineri 26 noiembrie deoarece i-a luat Cîţu pentru rectificarea bugetară. Turcan susţine că premierul Cîtu i-a trimis o comisie de control de la Finanţe la Ministerul Muncii după ce a declarat că nu mai sunt bani de pensii la buget.

„Din tot ce am citit în presă, nu am văzut nicio idee politică, de viziune, de la negociatorii partidului pe care să o vedem transpusă în avantajul politic al PNL! PSD-ul v-a dat în fiecare zi teme, la care voi reacţionaţi. Este puţin spus că s-a negociat în genunchi.

Mandatul lui Florin Cîţu nu a fost decât un şir de minciuni, greşeli şi jocuri personale. Aş spune că e de domeniul patologicului. Florin, iţi imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toţi se prind, îţi garantez.

NIMIC din ce ai spus până acum, tu, preşedintele partidului, nu a fost adevărat! Doar un şir de minciuni. Şi nu numai de minciuni dar şi de lipsă de responsabilitate”, se arată în scrisoarea Ralucăi Turcan, citată de news.ro.

Ministrul Muncii îl acuză chiar pe premier că e „dispus să joace la poker până şi banii de pensii”. „De mai bine de o lună mă ţin de capul tău şi-ţi spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe facebook”, spune Turcan.

Comenteaza