S-a stabilit când va vorbi Zelenski în Parlamentul României. Atenţie la circul din plenul autohton marca Şoşoacă sau AUR

S-a stabilit când va vorbi Zelenski în Parlamentul României. Atenţie la circul din plenul autohton marca Şoşoacă sau AUR

Deputatul Pavel Popescu, care a avut joi o întrevedere cu o delegație ucraineană, a anunţat că preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va vorbi în Parlamentul României luni seară.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va vorbi în Parlamentul României luni, 4 aprilie, în cursul serii, anunță deputatul Pavel Popescu, care a avut joi o întrevedere cu o delegație ucraineană.

„Am avut astăzi o întrevedere cu o delegație ucraineană, formată din Reprezentanți speciali ai Președintelui Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, cât și membri ai corpului diplomatic ucrainean. (...)

Partea ucraineană ne-a transmis salutul și multumirile Președintelui Zelenskyy. Totodată, delegația și-a exprimat recunoștința cu privire la asistența umanitară venită din partea României cât și pentru demersurile aflate în desfăsurare, menite să sprijine mai concret poporul ucrainean în apărarea țării și a valorilor democratice.

Lupta ucrainenilor nu este doar a lor. Este o luptă pentru libertate și pentru toate statele și popoarele care iubesc pacea. Așteptăm cu nerăbdare intervenția Președintelui Zelenskyy, care se va adresa Parlamentul României luni seara, săptămâna viitoare.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cei care astăzi arătați empatie față de cei ce fug din calea nenorocirii iscate de criminalul de război, Vladimir Putin. Slava Ukraini!”, a scris pe Facebook Pavel Popescu.

Într-o intervenţie la Jurnalul de Seară de joi, la postul Digi24, jurnalistul Florin Negruţiu a atras atenţia aspura scandalurilor marca Şoşoacă sau Simion din parlamentul autohton care ar putea umbri un astfel de moment cum va fi cel de luni seara, în care, cel care a devenit de o lună eroul planetei, le va vorbi românilor.

Până acum preşedintele Ucrainei a fost aplaudat în picioare atunci când a intervenit prin vedeoconferinţă în multe dintre statele europene, şi nu numai, care condamnă războiul declanşat de Vladimir Putin pe teritoriul Ucrainei.

Comenteaza