Rareș Bogdan spune că politica nu e ca presa: „Nu poţi de unul singur, chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi”

Rareș Bogdan spune că politica nu e ca presa: „Nu poţi de unul singur, chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi”

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan este de părere că în politică se poate reuși doar în echipă și nu de unul singur ca în alte domenii.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Prim-vicepreședintele liberalilor a ținut un discurs la conferința de alegeri a PNL Constanța și l-a a dat din nou ca exemplu pozitiv pe edilul Clujului, Emil Boc.

"În politică e altfel ca în business sau în presă. Nu poţi de unul singur chiar de ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi, nu poţi decât într-o echipă. Acum vorbim despre echipă, de oameni cu viziuni, vorbim despre oameni pe care în campaniile electorale în 2019, 2020, i-am dat drept exemplu, Boc, Flutur, exemple de succes ale unor primari care au schimbat faţa unor oraşe sau judeţe. Peste trei ani, în campania electorală 2024, vom putea folosi şi echipa Vergil Chiţac - Mihai Lupu ca exemplu de a schimba faţa unui oraş sau a unui judeţ”, a declarat Rareş Bogdan, potrivit news.ro.
 
Poza noua 07.08.2018Eurodeputatul a afirmat că peste trei ani liberalii nu pot arăta cu degetul spre nimeni şi vor putea vorbi despre realizările unui guvern care schimbă viaţa românilor. 
 
"Peste trei ani nu vom putea să arătăm cu degetul spre nimeni şi vom putea vorbi despre realizările unui guvern, coaliţii, PNL, care schimbă viaţa românilor. Vom merge cu ceea ce am făcut, cu proiectele noastre, investiţii, reformele atât de aşteptate de români. Întrebat de jurnalişti de ce m-am alăturat lui Cîţu, pentru că ştiu ce se întâmplă la nivelul european, ştiu ce înseamnă un premier vizionar economic, un finanţist care înţelege jocul internaţional şi întelege că baza PNL şi a unei guvernări de succes este una parteneriat de succes cu primarii”, a transmis liberalul.
 
Bogdan a mai susţinut că această ţară nu o pot reforma decât liberalii.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza