Rareș Bogdan este sigur: „Guvernul nu va cădea. Să încetăm cu traseismul măcar in ultimul ceas”

Rareș Bogdan este sigur: „Guvernul nu va cădea. Să încetăm cu traseismul măcar in ultimul ceas”
| Foto: Facebook/Rares Bogdan

Europarlamentarul nu are emoții că guvernul PNL ar putea pica, luni, la moțiunea de cenzură depusă de PSD.

Guvernul NU va cădea. Fiți fără grijă. Ludovic Orban și Guvernul PNL continuă și de luni. Cu toate prerogativele intacte. PSD poate să se gândească, eventual, să facă o propunere de a intra la guvernare... peste exact... 4 ani și 3 luni. Până atunci Premierul îl va da PNL. Ca să nu avem discuții”, a scris pe rețelele de socializare, Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan, care este și prim-vicepreședintele PNL, nu este de acord cu ultimele mutări ale liberalilor, care au primit în partid mai mulți primari și parlamentari de la alte formațiuni politice, în special de la PSD.

Poza noua 07.08.2018Și încă ceva, hai să încetam cu traseismul măcar in ultimul ceas. Ne-am făcut suficient de băcănie, de parcă nu am avea noi oameni suficient pricepuți, buni, foarte buni, excepționali, admirabili, dedicați comunităților din care fac parte și am fi nevoiți să luam tot felul de personaje care astăzi vin la noi, pentru ca mâine sa ne trădeze fără sa clipească”, a mai precizat Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Orban „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”, va fi dezbătută și votată, luni, de la ora 14,00.

Comenteaza