Rareș Bogdan acuză provocări la adresa României

Rareș Bogdan acuză provocări la adresa României

Scandal imens între România și Ungaria. Europarlamentarul Rareș Bogdan și-a ieșit din minți pur și simplu după atacul dur la adresa ambasadorului Român de la Budapesta.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

România are mari pobleme cu Ungaria. Ambasadorul României la Budapesta și-a manifestat sprijinul pentru o deputată maghiară care a fost insultată după ce a cerut explicații cu privire la materialele medicale pe care Ungaria le-a trimis în Transilvania, în contextul în care Ungaria se confruntă cu o criză a echipamentelor sanitare.

Poza noua 07.08.2018

La auzul acestor atacuri la adresa lui Marius Lazurca, europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, și-a ieșit din minți. Fostul jurnalist i-a răspuns pe măsură lui Szijjarto, prin intermediul unui mesaj dur pe rețelele de socializare. Rareș Bogdan acuză provocări la adresa României. „Marius Lazurca este unul dintre cei mai buni diplomati pe care ii are Romania astazi. Extrem de nedrept ce i se intampla in relatia cu „radicalul liber” Szijjarto, un tanar politician maghiar care atunci cand nu ii jigneste pe romani sau Romania, cauta prilej de a provoca scandal in relatia cu Romania”, a transmis Rareș Bogdan pe o rețea de socializare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza