Rareș Bogdan, foc și pară pe PSD: "Măi prefăcuților, ar trebui 10 guverne pentru a repara nefericirea pe care ați semănat-o!"

Rareș Bogdan, foc și pară pe PSD: "Măi prefăcuților, ar trebui 10 guverne pentru a repara nefericirea pe care ați semănat-o!"
| Foto: realitatea.net

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan atacă dur PSD-ul, după ce Marcel Ciolacu a criticat Guvernul Orban pentru că a intrat în şedinţă cu 24 de proiecte de Ordonanţă de Urgenţă, marți seară.

"Tupeul pesedist și prefăcătoria depășesc orice limită! Marcel Ciolacu joacă rolul sideratului și pretinde că deciziile luate de PNL sunt împotriva țării, și că vai, românii trebuie afle ce fac liberalii în puterea nopții - vezi, Doamne, între ordonanțele ce repară ticăloșiilor pesediste și mizeriile fără margini ale guvernelor lui Dragnea n-ar fi nicio diferență. Nu s-au învățat minte!! Șefii PSD chiar își consideră electoratul ca fiind format din cretini.

Măi prefăcuților, ar trebui 10 guverne să muncească non-stop pentru a repara DE URGENȚĂ toată nefericirea pe care ați semănat-o în România! De la sistemul de sănătate și pensii nemeritate la distrugerea educației, agriculturii, turismului, industriei! Oriunde te uiți, numai disperare! Iar dacă un partid, dacă șeful statului încearcă să schimbe radical lucrurile, săriți cu aceleași minciuni sfruntate!!", a declarat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul susține că PSD s-a ocupat doar de binele unor persoane din partid în timpul guvernării și le-au întors spatele alegătorilor, pe care i-au manipulat și mințit, iar acum, din teamă, recurg la aceleași strategii josnice.

"Nu v-ați preocupat decât de promovarea incompetenților utili, ați semănat teroare peste tot, ați făcut averi de faraoni și ați cumpărat voturile necesare menținerii puterii. Dar ați vrut putere numai pentru voi și-ai voștri, nu pentru nefericiții pe care i-ați manipulat! Și acum, deoarece vă tremură genunchii, mințiți, manipulați, vă pretați la josnicii. Știți că alegerile vă pot pulveriza maniera de a face politică, adică în disprețul cetățenilor României. Ați trecut țara asta prin foc, ați distrus economia, aproape n-ați mai lăsat nimic în picioare. Să vă fie rușine! Chiar nu aveți nimic sfânt?", a mai spus Rareș Bogdan.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a criticat, marţi, faptul că Guvernul Orban a intrat în şedinţă cu 24 de proiecte de Ordonanţă de Urgenţă.

„Este o premieră în România să intri în Guvern cu 24 de Ordonanţe de Urgenţă, este un record mondial absolut. Am amânat să vedem şi noi cu ce va veni GUvernului. Nu am apucat, o să termine noaptea”, a spus Ciolacu, la Parlament.

Preşedintele interimar al PSD s-a referit la Ordonanţa prin care se liberalizează accesul furnizorilor privați de servicii medicale la programele naționale de sănătate coordonate de CNAS. „Cel mai teamă mi-a fost de Ordonanţa cu sănătatea, şi iarăşi, domnul premier a privatizat sănătatea românilor, fără nicio explicaţie. Nu avem nicio problemă să încurajăm spitalele private. Logica este clară, cine are bani, va trăi, cine nu are bani, nu va trăi”, a spus Ciolacu, precizând că este „este cel mai netransparent mod de a face o aşa-zisă reformă în sănătate”. „Este inuman ceea ce a făcut guvernul Orban”, a mai spus Ciolacu.

Comenteaza