Video Radu Moisin: "Momentul istoric de la 24 ianuarie 1859 reprezintă piatra de temelie a formării statului național unitar român"

Radu Moisin: "Momentul istoric de la 24 ianuarie 1859 reprezintă piatra de temelie a formării statului național unitar român"

Deputatul PNL Radu Moisin a participat astăzi, la Cluj-Napoca, la ceremonia prilejuită de aniversarea a 163 de ani de la Unirea Principatelor Române.

"Mica Unire și dubla alegere a lui Al. I. Cuza a însemnat împlinirea unui ideal național", a declarat deputatul liberal.

"Momentul istoric de la 24 ianuarie 1859 reprezintă piatra de temelie a formării statului național unitar român și se datorează elitei politice curajoase de la acea vreme care va rămâne un model de înțelepciune politică", a mai precizat Radu Moisin.

Instituția Prefectului Județul Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Divizia 4 Infanterie „Gemina” au organizat astăzi o ceremonie cu ocazia împlinirii a 163 ani de la Unirea Principatelor Române. Puteți urmări mai jos imagini de la eveniment:

Comenteaza