PROMO - SITUATIE EXPLOZIVA IN ROMANIA DE PESTE PRUT - Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, ora 21

PROMO - SITUATIE EXPLOZIVA IN ROMANIA DE PESTE PRUT - Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan, ora 21

Astazi la "Jocuri de Putere":

*SITUATIE EXPLOZIVA IN ROMANIA DE PESTE PRUT. JOCUL OLIGARHULUI PLAHOTNIUC, DEMOCRATIE CU UMBRELE ANTI-GLOANTE, ora 21.00

*UN DIALOG ULUITOR MIHAI EMINESCU-ION CREANGA, DESPRE GUVERNANTI, ACTUAL DUPA 130 DE ANI, ora 22.30 *DIALOG RARES BOGDAN-CONSTANTIN CHIRIAC, presedintele FITS


In aceasta seara, de la ora 21, cei mai buni experti in politica externa cunoscatori ai situatiei din Moldova analizeaza butoiul cu pulbere de la Chisinau. Vei afla de la Dan Dungaciu, Iulian Chifu, Miruna Munteanu si Cozmin Gusa ce joc face oligarhul Vlad Plahotniuc, care ca sa devina premier e gata sa jure pe saracia sa, cum se construieste democratia la Chisinau cu umbrele pentru gloante si de ce a devenit situatia de peste Prut cea mai periculoasa din Europa. La cati metri se afla Putin de puterea de la Chisinau?

EXCEPTIONAL! De la ora 22.30, in ajunul Zilei Poetului National, urmareste un dialog care a facut recent furori la Londra intr-o inerpretare a maestrului Chiriac, dialog intre Mihai Eminescu si Ion Creanga, despre guvernanti, mai actual decat oricand dupa 130 de ani.

Nu rata, de la 23.00, detaliile planului de salvare a Romaniei prin Cultura, Morala si Intelepciune, in cadrul unei discutii Rares Bogdan - Constantin Chiriac, presedintele Festivalului International de Teatru din Sibiu.

Totul asta-seara, de la Rares Bogdan si invitatii sai speciali, pe Realitatea TV si Realitatea FM

 

Comenteaza