PROMO Despre corectitudinea alegerilor, provocarile extremistilor si strategia de securitate nationala cu Ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, la "Jocuri de putere"

PROMO Despre corectitudinea alegerilor, provocarile extremistilor si strategia de securitate nationala cu Ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, la
Alegerile din 2014 vor schimba pentru totdeauna fata Romaniei. Europarlamentarele vor deschide batalia pentru Cotroceni, iar acolo ajunge un singur roman. Care va fi acela?

Alegerile din 2014 vor schimba pentru totdeauna fata Romaniei. Europarlamentarele vor deschide batalia pentru Cotroceni, iar acolo ajunge un singur roman. Care va fi acela?

In aceasta seara, omul care are misiunea sa le garanteze americanilor si europenilor corectitudinea alegerilor se intoarce, dupa un an, la "Jocuri de Putere". Afla de la vicepremierul Gabriel Oprea cum se va asigura ca de aceasta data nu va mai fura nimeni niciun vot!

Cum ii caracterizeaza generalul cu patru stele pe principalii candidati pentru Cotroceni? Cum va arata sfarsitul de an pentru cei doi preferati ai presedintelui UNPR, George Maior si Victor Ponta? Care mai este astazi relatia lui Gabriel Oprea cu presedintele Traian Basescu? Cum se impaca "interesul national" promovat si imbratisat de UNPR cu strategiile de "autonomie teritoriala" promovate de colegii de coalitie din UDMR? Care este astazi relatia lui Gabriel Oprea cu Crin Antonescu si fostii colegi liberali din USL.

De ce este importanta pentru Romania relatia lui Gabriel Oprea cu serviciile de informatii, sefii Parchetelor, intelligence-ul american si Comisia Europeana? Cum a ajuns arbitrul democratiei? Si cum a ajuns UNPR de la 16 parlamentari in 9 decembrie 2012 la 38 de parlamentari in 9 aprilie 2009?

Raspunsurile, informatii in premiera despre combinatiile parlamentare si care este rolul UNPR in ecuatia puterii, numai la "Jocuri de Putere", Gabriel Oprea in dialog cu Rares Bogdan!

 

Etichete
Comenteaza