PROMO - ANALIZA DE JOI, Jocuri de Putere, ora 21, Realitatea TV

PROMO - ANALIZA DE JOI, Jocuri de Putere, ora 21, Realitatea TV

In această seară, la "Analiza de Joi", Rareş Bogdan şi Iosif Boda aduc în faţa pasionaţilor de jocuri din subteranele puterii noi dovezi ale restartării scenei politice în doar zece zile. Veţi afla în ochii cui a privit Elena ‪Udrea‬ când a anunţat dosare fulminante împotriva unor politicieni de top, de ce a riscat Gabriel ‪‎Oprea‬ să-şi lege destinul de ‪PSD‬ refuzând să demisioneze şi de ce îi poate mătura Liviu ‪Dragnea‬ din prim-plan pe numărul 1 şi numărul 2 din Guvernul României.


Iar de la ora 22.00, Rareş Bogdan vă aşteaptă cu un INVITAT-SURPRIZĂ despre care dezvăluie doar atât: Caracatita ‪UTI‬-Primaria Generala / Jaful cu dedicatie de la ‎Transelectrica‬ / ‪Oprescu‬ mutat la domiciliu. Cate 10 minute pentru fiecare DOSAR!


NU RATAŢI, la 22.30, reîntâlnirea cu unul dintre cei mai influenţi români din lume, deşi se ocupă de Cultură: Constantin Chiriac, preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. O ediţie de colectie OBLIGATORIE pentru a-l asculta pe un roman care face parte din clubul select al celor care decid numele Capitalei Culturale Europene! Omul care a pus România pe harta celor mai valoroase evenimente culturale mondiale vorbeşte despre renasterea prin GÂNDIRE ŞI SIMŢIRE, despre ŢARA ETERNĂ şi ACUL DE COJOCUL TĂVĂLUGULUI IMPOSTURII. Nu rataţi reţeta succesului naţional: pasiune, iubire si credinţă că Romania NU moare si nu se preda!

Numai astă-seară la „Jocuri de Putere", pe Realitatea TV s Realitatea FM.

Comenteaza