Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a fost primită, luni, la Palatul Cotroceni / Întrevederi şi cu premierul Florin Cîţu

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a fost primită, luni, la Palatul Cotroceni / Întrevederi şi cu premierul Florin Cîţu

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a fost primită, luni la Palatul Cotroceni, de către şeful statului Klaus Iohannis. Ulterior, oficialul european a avut o întrevedere şi cu premierul Florin Cîţu, la Palatul Victoria.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen face luni o vizită oficială la Bucureşti în contextul finalizării procesului de evaluare a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) al României în cadrul NextGenerationEU.

Ursula von der Leyen are întrevederi cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu. Înaintea vizitei, şefa CE a scris pe Twitter că este în drum spre România pentru a vedea cum se desfăşoară redresarea pe teren.

În contextul vizitei de luni a oficialului european, Guvernul României a reamintit că „Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a fost depus la Comisia Europeană în data de 31 mai 2021 şi prezentat public pe site-ul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene în data de 2 iunie 2021 la adresa https://mfe.gov.ro/mipe-a-publicat-integral-planul-national-de-redresare-si-rezilienta-transmis-comisiei-europene/”, arată un comunicat de presă al Executivului.
 
Conform sursei citate, acest document a fost elaborat în urma unei ample consultări cu reprezentanţii societăţii civile şi autorităţilor cu atribuţii în domeniile aferente proiectelor ce vor fi realizate prin PNRR şi definitivat în baza dialogului cu reprezentanţii Comisiei Europene. În acest proces, toate procedurile au fost respectate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza