Ponta, la Cluj: "Boc nu mi-a lăsat o viață chiar atât de grea cum va lăsa Dragnea viitorului Guvern"

Ponta, la Cluj: "Boc nu mi-a lăsat o viață chiar atât de grea cum va lăsa Dragnea viitorului Guvern"

Fostul premier Victor Ponta a declarat vineri, la Cluj, că guvernul controlat de Liviu Dragnea va provoca mari probleme guvernului care îl va urma, făcând o comparație între "viața grea" pe care i-a lăsat-o Emil Boc la sfârșitul mandatului de prim-ministru.

"Cine va veni după Guvernul domnului Dragnea va avea o viață mult mai grea decât am avut eu, mie domnul Boc nu mi-a lăsat o viață chiar atât de grea cum va lăsa domnul Dragnea viitorului Guvern. Vorbesc de faptul că aici, găurile care sunt lăsate sunt mult mai mari și cel mai rău este jocul cu sentimentele oamenilor.

Când o vezi pe Olguța Vasilescu mințind că din 2021 dublează pensiile, noi toți știm că nu se pot dubla pensiile, nu că nu aș vrea, dar știu că nu e adevărat. Cine va veni trebuie să le spună oamenilor că au fost mințiți, că nu există bani pentru aceste măriri. Despre asta este vorba, de joaca cinică, cu sentimentele oamenilor", a declarat liderul Pro România, într-o conferință de presă.

Alături de fostul prim-ministru, la conferința organizată de Pro România Cluj au fost prezenți și comisarul european Corina Crețu, care ocupă prima poziție pe lista alegerilor europarlamentare 2019, Aurelia Cristea - președinte al orgnizației județene, Ioan Rus, fost ministru în Guvernul Ponta și antreprenoarea Sigina Luca, candidatul Pro România Cluj la europarlamentare.

CITEȘTE ȘI: Spitalele regionale riscă să rămână fără bani europeni. Ar avea mai multe şanse sub "cârma" consiliilor judeţene

Comenteaza