Ponta, în ziua inaugurărilor. A tăiat panglica la Bosch, în Jucu

Ponta, în ziua inaugurărilor. A tăiat panglica la Bosch, în Jucu
Premierul Victor Ponta a fost prezent vineri la inaugurarea fabricii germane Bosch, de la Jucu.

Prezent la Cluj, premierul Victor Ponta a spus că investiţiile germane inaugurate în ultimele zile, Bosch, de la Cluj, Daimler, de la Sebeş, şi Deutsche Bank, de la Bucureşti, sunt foarte importante pentru România, pentru că aceste companii sunt adevărați lideri în domeniile respective.

El a precizat că statul român a susţinut financiar cu 26 de milioane de euro proiectul de la Jucu. Premierul speră că unitatea de producţie de aici se va dezvolta.

Ponta a spus că investitorilor le vor fi oferite mai multe facilităţi, printre care scutirea de taxe pentru impozitul reinvestit, reducerea contribuţiilor la asigurările sociale şi un sistem de predictibilitate fiscală, care să le sprijine planurile de afaceri.

"Este un moment simbolic inaugurarea fabricii Bosch, de Ziua Europei. Am inaugurat astăzi trei investiţii, o maternitate la spitalul din Bistriţa, un colegiu într-o clădire de patromiu renovată la Dej şi această unitate de producție care va crea locuri de muncă, adică avem în vedere sisteme moderne de educaţie, sănătate şi producţie", a spus Ponta.

Citeşte şi: Promisiune: "Bosch a venit la Cluj ca să rămână"

Comenteaza