Ponta, despre interzicerea Uber: "Ce ar însemna ca toți cei care merg la muncă în Cluj să folosească mașinile proprii?"

Ponta, despre interzicerea Uber: "Ce ar însemna ca toți cei care merg la muncă în Cluj să folosească mașinile proprii?"

Fostul premier Victor Ponta susţine că face parte din cei 1 milion de oameni care folosesc serviciile Uber şi îi transmite prim-ministrului Viorica Dăncilă că activitatea platformelor de tip ridesharing trebuie îmbunătăţită și nu interzisă prin ordonanţe de urgenţă.

"Fac parte din acest milion de români care au cont și folosesc Uber. Este un mijloc modern de transport urban specific marilor orașe: are mari avantaje pentru utilizatori și asigură venituri suplimentare pentru niște oameni care muncesc cinstit. 

Doamna Dăncilă ar trebui să facă un exercițiu de “imaginație” despre ce înseamnă ca de mâine în București sau în Cluj toți cei care merg la muncă sau la întâlniri în oraș să folosească mașinile proprii!!! De parcă avem drumuri și parcări prea multe!

Sunt de acord că activitatea acestor platforme moderne poate și trebuie să fie îmbunătățită, dar NU interzisă și NU prin ordonanțe de urgență ci prin legi dezabatute în Parlament și pentru interesul oamenilor din orașele mari și NU pentru proprietarii din umbră ai marilor firme de taxiuri (“prietenii” știu cine) care vor să-și elimine competiția folosind influența politică pe care o au asupra Guvernului", a menționat Ponta, pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a iniţiat un proiect prin care serviciile de ridesharing ca Uber şi Taxify şi serviciile de comandă de taxi Star Taxi şi Clever Taxi să fie limitate.

Comenteaza