PNL Cluj a decis! Pe cine va susține pentru funcția de subprefect

PNL Cluj a decis! Pe cine va susține pentru funcția de subprefect

Biroul Politic Județean al PNL Cluj a validat-o pe Irina Munteanu pentru a fi susținută în continuare pentru funcția de subprefect al județului Cluj.

Irina Munteanu, 40 de ani, a ocupat funcția de director executiv în cadrul Direcției Relații cu Comunitatea din Primăria municipiului Câmpia Turzii. Postul fusese ocupat după ce Partidul Național Liberal (PNL) a câștigat alegerile locale din 2016. Pe atunci, Munteanu fusese candidat pe lista PNL Cluj la Camera Deputaților, relatează turdanews.net.

De loc din Câmpia Turzii, Irina Munteanu a preluat funcția de subprefect în 30 ianuarie 2020. În prezent, este prefect interimar, de la începutul acestei luni, după plecarea fostului prefect Mircea Abrudean în Guvernul României.

Un alt loc de subprefect îi va reveni celor de la PLUS, unde consilierul local din Florești, Camelia Sălcudean a fost deja validată de conducere. Postul de prefect va fi ocupat de UDMR, conform algoritmului de împărțire a funcțiilor stabilit în coaliția de guvernare, iar acesta va fi cel mai probabil tânărul avocat Tasnádi Szilárd.

Comenteaza