Orban, pune umărul lângă George Simion ca să îl demită pe preşedinte: "Iohannis este un rău major pentru România"

Orban, pune umărul lângă George Simion ca să îl demită pe preşedinte: "Iohannis este un rău major pentru România"
| Foto: Mediafax - Alexandru Dobre

Ludovic Orban, fostul lider al PNL, spune că se va implica în campania de demitere a preşedintelui României „dacă se ajunge acolo” și a dezvăluit că a vorbit cu George Simion pe această temă.

Ludovic Orban a vorbit luni seara, la Digi24, despre demersul AUR de demitere a președintelui Klaus Iohannis. Acesta a declarat că a avut o întâlnire întâmplătoare, o discuție întâmplătoare pe tema aceasta cu George Simion.

"Încă nu cunosc demersul. Am spus categoric că îl consider pe Klaus Iohannis principalul vinovat pentru criza politică, pentru criza guvernamentală și pentru toate deciziile care au lăsat România aproape fără apărare în fața unor pericole foarte mari – valul 4 al pandemiei, explozia prețurilor în domeniul energiei, combustibilului, în domeniul alimentar și multe alte fenomene nocive care se petrec și la care era nevoie de un răspuns. În mod evident, Klaus Iohannis este un rău major pentru România.

(...) N-am avut nicio întâlnire... am avut o întâlnire întâmplătoare, o discuție întâmplătoare pe tema asta cu George Simion. Dar nu o întâlnire față în față... o discuție în care am spus că trebuie să văd despre ce-i vorba și că mă gândesc ce voi face. Mă voi implica în campania de demitere dacă se ajunge acolo.

Eu nu sunt supărat pe Klaus Iohannis că am avut eu de pierdut în competiția internă. Eu sunt supărat pe Klaus Iohannis că a patronat o grosolană încălcare a democrației în interiorul PNL, că a susținut pe față un candidat, președinte fiind", au fost câteva dintre declaraţiile lui Orban la Digi24

Comenteaza