Orban, după poza memorabilă de la Cluj: „Cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal, umileşte PNL în ansamblul său”

Orban, după poza memorabilă de la Cluj: „Cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal, umileşte PNL în ansamblul său”
| Foto: cotidianul.ro

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a afirmat marţi, la Ploieşti, că cine îl umileşte pe preşedintele PNL umileşte partidul în ansamblul său şi implicit pe fiecare dintre membrii acestuia.

La finalul discursului lui Cîțu de la alegerile PNL Cluj, de duminică, premierul a prezentat o parte dintre liderii judeţeni, dar și alte nume importante, care au anunţat că susţin echipa sa pentru alegerea în funcţia de preşedinte al partidului. Primul invitat pe scenă de către premier a fost chiar primarul Clujului, Emil Boc. Au urmat nume importante din PNL care au mers pe scenă, precum: Rareș Bogdan, Lucian Bode, Sorin Cîmpeanu, Raluca Turcan, Gheorghe Flutur ș.a.

Orban a rămas singurul om neinvitat pe scenă din primul rând al sălii Casei de Cultură, din Cluj-Napoca. Acesta a privit singur demonstrația de forță a premierului Cîțu, fiind fotografiat chiar de pe scenă de către deputatul Pavel Popescu, susținător al prim-ministrului.

„Pentru mine, a fi preşedintele Partidului Naţional Liberal înseamnă o răspundere uriaşă, o povară imensă şi o misiune pe care am înţeles să o îndeplinesc aşa cum am putut mai bine. Vreau să le transmit unora mai puţin obişnuiţi cu PNL: cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal umileşte Partidul Naţional Liberal în ansamblul său şi, la urmă, îl umileşte pe fiecare dintre membrii Partidului Naţional Liberal, provocând un grav deserviciu nouă, fiecăruia dintre noi", a spus Orban în discursul susţinut la conferinţa de alegeri a PNL Prahova, potrivit Agerpres.

Președintele Camerei Deputaților a subliniat că oamenii judecă un partid aflat la guvernare după lucrurile făcute concret, arătând că PNL trebuie să sprijine primarii, astfel încât ei să poată duce la bun sfârşit proiectele.

„Sunt mâhnit, sincer vă spun, sunt mâhnit că în discursul public al unor colegi nimeni nu vorbeşte despre guvernarea PNL în vreme de pandemie şi nimeni nu spune un lucru, că izvorul relansării economice care duce la cea mai mare creştere economică de la nivelul Uniunii Europene al României se datorează acelei guvernări în care noi am luat măsuri peste măsuri de susţinere a cetăţenilor, a mediului de afaceri, a profesiilor liberale, a tuturor celor afectaţi de pandemie.

Am injectat capital, am lăsat capital în companii, am susţinut companiile prin seturi de măsuri la care nu s-a gândit nimeni în alte ţări din Uniunea Europeană. Creşterea economică a început în trimestrul patru, din decembrie (...) şi va continua această creştere economică", a mai spus actualul lider al PNL.

Comenteaza