Video „Nu este niciun secret”. Boc îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL

„Nu este niciun secret”. Boc îl susține pe Florin Cîțu la șefia PNL
| Foto: digi24.ro

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că îl va susține pe premierul Florin Cîțu pentru conducerea PNL, dacă acesta își va depune candidatura.

Primarul din Cluj-Napoca a fost întrebat, la ZIUA LIVE, (VIDEO la finalul articolului) care este opțiunea sa pentru alegerile interne din PNL, care, cel mai probabil, vor avea loc în toamnă.

„Evident, opțiunea mea va fi manifestă, în momentul în care se vor anunța candidaturile. Nu este un secret faptul că sunt un susținător al lui Florin Cîțu, indiferent dacă va candida sau nu. E un om pe care l-am susținut și la funcția de prim-ministru, la funcția de ministru al Finanțelor, deci nu este un secret. Dacă va candida îl voi susține, dacă nu, voi vedea dintre cei care vor candida”, ne-a declarat Emil Boc.

Întrebat dacă își dorește o funcție în PNL, Boc a precizat că, nu îl interesează nicio funcție de conducere. „Le-am văzut pe toate, nu mă interesează. Dacă pot ajuta partidul din care fac parte, și vreau cu tot dragul să-l ajut, cu ce pot eu, să scoatem tot ce e mai bun din PNL, asta cu siguranță voi face, dar atât”, a adăugat edilul Clujului.

Declarația vine în contextul în care Ludovic Orban și Florin Cîțu au intrat în competiție directă pentru șefia PNL. Ludovic Orban deja și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la conducerea liberalilor, iar Cîțu s-a arătat interesat de o posibilă candidatură, chiar dacă nu a anunțat nimic oficial. Totodată, prim-vicepreședintele liberalilor, europarlamentarul Rareș Bogdan, a declarat că, actualul lider PNL va avea „un contracandidat foarte puternic”.

Comenteaza