Nicolae Ciucă, despre viitoarele alegeri electorale: „Nu ne vom baza pe alţii. Competiţia cu PSD nu se dă cu intensitatea decibelilor”

Nicolae Ciucă, despre viitoarele alegeri electorale: „Nu ne vom baza pe alţii. Competiţia cu PSD nu se dă cu intensitatea decibelilor”

Nicolae Ciucă - premierul României și, totodată, președintele PNL a vorbit, vineri, la Sighetul Marmației, despre viitoarele alegeri electorale din anul 2024.

„Vreau să fie cât se poate de clar – la viitoarele alegeri vom intra pe picioarele noastre. Nu ne vom baza pe alţii, ne vom baza pe noi înşine. Succesul depinde numai de noi, în sensul că înţelegem ce avem de făcut, ne adaptăm la schimbare din mers, venim cu idei noi, inclusiv de a produce schimbările necesare pentru a putea să ne atingem obiectivul politic.

Noi trebuie să demonstrăm că suntem cei mai buni. Noi trebuie să demonstrăm că menţinem o relaţie corectă în Coaliţie, dar, în acelaşi timp, trebuie să demonstrăm propria noastră performaţă”, a declarat Ciucă, la deschiderea Școlii Memoriale „Gheorghe I. Brătianu”, a Tineretului Național Liberal.

„Prin prezenţa noastră la guvernare, prin acţiunile pe care le susţinem, noi ne adresăm societăţii româneşti în ansamblu, iar militanţii noştri mai radicali trebuie să înţeleagă această opţiune, mai ales în contextul dificil prin care trecem”, a mai spus președintele PNL.

Comenteaza