Miting cu japca și la Cluj. Acuzații la adresa primarilor din Turda și Dej

Miting cu japca și la Cluj. Acuzații la adresa primarilor din Turda și Dej
Ia uite-l! Ajuns pe calitățile sale profesionale director, ginerele primarului din Turda îi trimite pe angajații Companiei de Apă Arieș la miting.

Primăriile cu primari PSD din județul Cluj sunt acuzate de presiuni, pe website-ul mitingcujapca.ro.

 

Două mari primării din Cluj, Turda și Dej, sunt acuzate de presiune pe website-ul mitingcujapca. "Angajații primăriei și cei ai companiei de apa Arieș sunt amenințati cu demiterea in caz ca nu vor fi la miting”, se arată într-un mesaj de la Turda. Edilul-șef din Turda este Cristian Matei, aflat la primul mandat. Matei s-a mutat la Primărie de la Compania de Apă Arieș, unde era director; succesorul la ”tron” este Ionuț Bogdan Bobic, nimeni altul decât ginerele primarului PSD.


"În ședinte și anumite întrevederi, primarul face presiuni asupra angajaților pentru a participa la miting”, spune cineva din Dej. Acolo primar este Morar Costan, aflat la cel de-al treilea mandat.


Acuzații sunt lansate și împotriva unor reprezentanți ai PSD. "Fără voia lor, angajații (bărbați) vor fi duși sâmbătă, chiar dacă au alte responsabilități în gospodăriile lor, cu argumentul : "noi vă plătim" ... și nu e primul abuz pe care îl face acest primar traseist politic. Ultimele două mandate au fost câștigate prin fraudă și cumpărare de voturi : 1 vot = 100 lei". Primarul din Bobâlna este Augustin Mureșan. ”Traseismul” despre care se face vorbire este trecerea de la PNL la PSD în 2014, când de altfel s-a dat celebra ”ordonanță a traseiștilor”.


În comun Florești există un primar PNL, dar se pare că directorul școlii ar avea altă culoare politică. "Soția mea care este cadru didactic în interiorul acestei instituții a fost amenițată, folosindu-se un limbaj agresiv asupra sa, pentru a participa la mitingul organizat de PSD la București”, se arată într-o postare de pe mitingcujapca.ro


Avem și plângeri ”pe dos”. Patronul unei firme este acuzat de comportament abuziv. "Patronul firmei este membru PNL și ne-a interzis categoric angajaților și familiilor noastre să participam la mitingul PSD, că altfel ne dă afară".


Trebuie menționat că toate aceste poziții sunt anonime și neverificate.


Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, vineri, că la mitingul de protest vor fi prezenţi între 400.000 şi 600.000 de oameni, de trei-patru ori mai mult decât estimaseră iniţial organizatorii. Partidul Social Democrat a anunţat că, sâmbătă, 9 iunie, va organiza, în Piaţa Victoriei, între orele 20.00 şi 22.00, un miting împotriva abuzurilor.

 

 

Comenteaza