Mesajul lui Boc pentru liderii PNL: "Ne lipsește fermitatea față de cei care ne fac albie de porci"

Mesajul lui Boc pentru liderii PNL: "Ne lipsește fermitatea față de cei care ne fac albie de porci"

Edilul din Cluj-Napoca a luat atidudine în şedința PNL din Parlament faţă de echipa lui Orban care dezbină partidul chiar de la tribuna Parlamentului. 

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, s-a plâns în ședința PNL din Parlament că partidul nu ia atitudine față de „cei care ne fac albie de porci”, cu privire la Ludovic Orban și susținătorii acestuia, spun surse din ședință, citate de stiripesurse.ro.

„Lăsați echipa de negociere sa meargă, sa negocieze și să vedem ce rezultat vor avea. Nu strica aceasta psihoterapie colectivă pe care o facem. Trebuie sa așteptăm echipa de negociere sa vina in fata, apoi avem 10 12 ore, dăm vot în BPJ.

Lipsa de fermitate fata de cei care ne fac albie de porci de la tribuna Parlamentului ...eu cred că greșim foarte mult. Trebuie înțeleasă democratia de partid”, a spus Emil Boc în BPN PNL. 

Şi alte voci din PNL spun că s-a ajuns la o linie roşie în momentul în care Ludovic Orban anunță că face orice pentru suspendarea Președintelui, şi că trebuie luate măsuri ferme.

Comenteaza