Ludovic Orban, atac la adresa lui Boc: „Un fervent susținător al alianței cu PSD” / Ce a spus de „Grupul de la Cluj”

Ludovic Orban, atac la adresa lui Boc: „Un fervent susținător al alianței cu PSD” / Ce a spus de „Grupul de la Cluj”
| Foto: stirileprotv.ro

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, îl acuză pe Emil Boc că este unul dintre oamenii care a stat în spatele alianței cu social-democrații.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Fostul lider al liberalilor remarcă faptul că Florin Cîțu este deja părăsit de susținătorii săi din „echipa câștigătoare”. Orban îl nominalizează pe primarul Clujului căruia îi reproșează că și-a folosit și familia pentru a-i convinge pe liberali să-l voteze pe Cîțu la Congres.

 „Aduceți-vă aminte ce a spus, că e fericit că Florin Cîțu candidează la președinția PNL, pentru că e convins că în felul ăsta fetele lui nu o să mai plece din țară. Să-ți bagi familia ca să convingi oamenii să voteze... Nu mai știa ce să spună ca să-i convingă pe liberali să-l voteze pe Florin Cîțu. Emil Boc are o lungă experiență a slujitului președinților.

Să ne aducem aminte că Boc a fost cel care a acceptat, după ce Stolojan a refuzat, să fie premier în 2008-2009, în guvern cu PSD, guvern făcut de Băsescu cu PSD. Și acum a fost iarăși un fervent susținător al alianței de guvernare cu PSD, care cel mai probabil e nășită și de discuțiile Grupului de la Cluj”, a declarat Orban, potrivit stiripesurse.ro.

 În contextul discuției despre Grupul de la Cluj, Orban a lansat un atac voalat și la Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD, vehiculat pentru portofoliul Apărării în viitorul guvern.

„Eu am o părere bună despre domnul Dâncu ca sociolog. Este un specialist foarte bun. De multe ori am discutat chestiuni de analize sociologice. Eu mi-am ridicat un semn de întrebare foarte serios despre domnul Dîncu când l-am văzut în guvernul tehnocrat. Domnul Iohannis, după ce și-a dat demisia domnul Ponta, a numit un guvern tehnocrat și acolo era un tehnocrat de nădejde de la PSD, domnul Dâncu”, a mai afirmat Orban.

La remarca realizatoarei TV de la Realitatea Plus, conform căreia Dâncu ar fi omul serviciilor, apropiat de Maior și Coldea, Ludovic Orban a replicat că „Grupul de la Cluj” a fost înființat chiar de tatăl lui George Maior.

Reamintim că, și primarul din Cluj-Napoca l-a criticat pe Orban recent. Boc a spus despre acesta că nu știe să piardă o competiție politică, după ce a pierdut șefia PNL, iar asta îi demonstrează incapacitatea de om politic.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza