Liderul UDMR Cluj: „Miercuri decidem dacă votăm bugetul pe 2024” / Ce nemulțumire are Csoma Botond

Liderul UDMR Cluj: „Miercuri decidem dacă votăm bugetul pe 2024” / Ce nemulțumire are Csoma Botond
| Foto: Facebook.com/Csoma Botond

Liderul deputaților UMDR și al filialei județene Cluj, Csoma Botond, a declarat că miercuri vor decide dacă votează bugetul pe 2024, precizând că sunt supăraţi că în ordonanţa Trenuleţ au fost tăiate fonduri de la adminstraţiile publice locale, iar acest lucru afectează profund activitatea autorităţilor locale.

Csoma Botond a precizat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, că UMDR încă nu a luat o decizie privind votul pe proiectul bugetului de stat pe 2024.

„Suntem supăraţi din cauză că, în ordonanţa Trenuleţ anumite fonduri au fost tăiate de la adminstraţiile publice locale, în sensul că impozitul pe profit nu se mai redistribuie sută la sută administraţiile locale şi o parte este reţinută la bugetul central”, a arătat deputatul UDMR, precizând că acest lucru afectează profund activitatea autorităţilor locale.

„Miercuri vom lua o decizie”, a precizat parlamentarul clujean, precizând că şi această creştere economică estimată de 3,2% şi cu deficit sub 5% este o estimare realistă. ”Mai degrabă, mergem spre abţinere, mâine vom decide”, a mai spus deputatul UDMR. 

Comenteaza