Liderul PSD Cluj anunţă mai multe proiecte guvernamentale pentru Cluj, dar le ţine secrete

Liderul PSD Cluj anunţă mai multe proiecte guvernamentale pentru Cluj, dar le ţine secrete
Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat vineri că judeţul nostru va beneficia de susţinerea mai multor proiecte din partea Guvernului României în următoarele două luni, fără a da detalii despre ce proiecte este vorba.

Prezent alături de europarlamentarul Emilian Pavel, într-o conferinţă de presă, deputatul Horia Nasra a ţinut să dea o replică mai multor critici venite din partea unor lideri PNL, după ce Guvernul PSD nu a co-finanţat Spitalul Regional de Urgenţă şi Centura metropolitană prin bugetul pe 2017, două proiecte majore ale Clujului.

„Cu siguranţă că Spitalul Regional de Urgenţă şi Centura ocolitoare sunt priorităţi pentru Cluj, însă, mi-aş dori noi clujenii să avem un primar mai puţin populist şi să încerce să vină şi cu nişte soluţii cum pot cei din Mănăştur să ajungă în centru mai repede şi cum pot cei din Mărăşti să ajungă în centru mai repede.

Pentru că centura e foarte bine să o facem şi trebuie să o facem, dar doar crezând că centura rezolvă problemele, ne înşelăm amarnic. Locuitorii din Floreşti care vor să ajungă în centru vor veni pe acelaşi drum. La fel, cei care vin din Mărăşti în centru, vor veni pe acelaşi drum", a spus deputatul Horia Nasra.

Deputatul PSD a afirmat că în următoarele două luni, Guvernul României va susţine foarte multe proiecte din judeţul Cluj.

„Eu m-aş bucura ca Emil Boc să fie mai puţin populist şi să-şi asume nişte responsabilităţi administrative. Pentru că tot ce face în ultimul an este să spună că Bucureştiul nu-l susţine. Va avea judeţul Cluj o surpriză plăcută în următoarele două luni, din punctul meu de vedere. Foarte multe proiecte din judeţul Cluj, vă spun astăzi şi-mi asum, vor fi susţinute de Guvernul României. Sunt curios atunci ce va spune şi domnul Boc, sunt curios atunci ce va spune şi domnul Tişe? Văd că domnul Tişe îi ceartă pe cei de la Electric Castle cum îşi permit să spună că există un drum prost între Gădălin şi Bonţida, ba văd că domnul Boc organizează în centrul oraşului manifestaţiii ultranaţionaliste şi pentru drepturi civile la marginea oraşului. Ei chestiunile astea trebuie să se termine în Cluj-Napoca şi judeţul Cluj", a precizat parlamentarul PSD.

Solicitat de presă să dea detalii despre proiectele care vor fi susţinute de Guvernul României în judeţ, Horia Nasra s-a rezumat doar să spună că sunt „proiecte care au fost solicitate de primari ai judeţului Cluj din toate partidele politice".

Comenteaza