Liderul PLUS Cluj, propus la șefia Cancelariei premierului Cîțu. Prima reacție a lui Sergiu Hossu

Liderul PLUS Cluj, propus la șefia Cancelariei premierului Cîțu. Prima reacție a lui Sergiu Hossu
| Foto: Facebook.com/sergiuhossu.plus

Clujeanul Sergiu Hossu este propunerea PLUS pentru funcția de șef al Cancelariei Prim-ministrului Florin Cîțu.

Consiliul Naţional al PLUS a discutat şi validat, miercuri, o serie de numiri din partea partidului. ZIUA de CLUJ l-a contactat pe liderul PLUS Cluj, Sergiu Hossu pentru a afla mai multe detalii.

„Da, sunt propunerea PLUS pentru această funcție (șef al Cancelariei premierului Cîțu - n.red.). Mă onorează, totodată este și o responsabilitate foarte mare, mai departe vom vedea ce va urma, dacă propunerea se va finaliza sau nu. Săptămâna viitoare se va afla dacă voi fi numit.”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ, Sergiu Hossu.

Potrivit mediafax, Sergiu Hossu, în vârstă de 39 de ani a absolvit Facultatea de Biologie şi Geologie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi un master în Ştiinţa Mediului în cadrul aceleiaşi universităţi. În 2017, a absolvit cursurile MBA ale Universităţii Hull din Anglia, deţinând o diplomă de Master of Business Administration.

A activat în domeniul vânzărilor şi are o experienţă de peste 15 ani în funcţii de conducere, coordonând echipe în companii cunoscute şi apreciate în mediul de afaceri din Cluj-Napoca – AROBS, Rosal, Evozon. Este preşedintele filialei PLUS Cluj şi a fost ales consilier local în cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din septembrie 2020.

Comenteaza