Consilier local din Cluj-Napoca, în topul listei USR pentru alegerile europarlamentare

Consilier local din Cluj-Napoca, în topul listei USR pentru alegerile europarlamentare

Uniunea Salvați România anunţă luni că a încheiat procesul intern pentru desemnarea candidaţilor la alegerile europarlamentare din 2024. Clujeanca Adriana Cristian ocupă poziția a 8-a.

Lista a fost prezentată de președintele USR, Cătălin Drulă, și include nume de referință, precum Elena Lasconi, Dan Barna și Vlad Voiculescu.

Potrivit reprezentanților USR, pe listă se regăsesc profesioniști cu experiență solidă în domenii vitale pentru România: administrație, gestionarea fondurilor europene, politică externă. Lista este echilibrată din punct de vedere al genului: în primii zece, 50% dintre candidați sunt femei.

Cu un background solid în administrația locală, Adriana Cristian știe ce înseamnă buna guvernare. Misiunea ei va fi să construiască mecanismele care apropie Europa de autoritățile și comunitățile locale. Pentru această platformă a obținut voturile membrilor USR, iar Adriana Cristian poate fi vocea Clujului în Europa

Nu putem să lăsăm România să ia direcția populismului sau a Rusiei. E o rușine ca la 30 de ani de la Revoluție să avem de ales între partidele sistem și extremiști fără scrupule. Noi, USR, suntem a treia cale pentru România și oferim o alternativă reală, care să modernizeze România. Am cerut colegilor mei votul cu următorul îndemn pe care-l adresez și clujenilor: iubesc Europa, îmi e acasă și casă, am nevoie de susținerea dumneavoastră pentru a lupta și pentru ea.
Suntem pregătiți pentru lupta ce urmează. Cu implicarea fiecăruia dintre voi, vom face ca mesajul USR să ajungă în fiecare colț al țării. Să modernizăm România împreună! În 2024, cu multă muncă și cu pasiunea voastră, vom reuși!", a declarat Adriana Cristian, consilier local al municipiului Cluj-Napoca.

La alegerile europarlamentare din 2019, USR a câștigat alegerile în județul Cluj cu 32,47%. Primii 10 de candidați pentru USR pentru alegerile europarlamentare sunt următorii:

1. Elena Lasconi
2. Dan Barna
3. Vlad Voiculescu
4. Vlad Botoș
5. Cristina Prună
6. Radu Mihail
7. Corina Atanasiu
8. Adriana Cristian
9. George Gima
10. Teodora Stoian

Comenteaza