Lider-surpriză la PSD Cluj! Care sunt planurile lui Alexandru Cordoș

Lider-surpriză la PSD Cluj! Care sunt planurile lui Alexandru Cordoș
| Foto: rnews.ro

Fostul senator Alexandru Cordoş, reîntors anul trecut în PSD, a fost numit ieri preşedinte interimar al PSD Cluj. Acesta își dorește reorganizarea partidului și schimbarea modului de comunicare cu cetățenii și mass-media.

„Din păcate, în ultimii ani, PSD Cluj a fost într-o ușoară derivă, cu foarte multe probleme și toți colegii din organizația județeană își doreau să avem un președinte de aici de la Cluj. Pasul imediat următor este să ne organizăm cât mai bine, să deschidem partidul spre toată lumea și să ne ocupăm de pregătirea intrării în alegerile locale din septembrie.

Toate aceste lucruri necesită multă muncă, o să reorganizăm partidul. Sunt foarte mulți oameni noi, tineri, care vor să vină alături de cei cu vechime în partid, să schimbăm anumite lucruri și să ne comportăm ca un partid responsabil, în raport cu ce așteaptă populația județului Cluj de la noi”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ noul lider al PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Fostul senator a mai spus că după alegerile locale, trebuie pregătită și organizată o conferință județeană de partid, care să dea un președinte ales și un organ județean de conducere al partidului.

Canidații la CJ Cluj și Primăria Cluj-Napoca

„Trebuie să ne desemnăm candidații pentru președinția Consilului Județean Cluj și Primăria municipiului Cluj-Napoca, iar toate aceste lucruri trebuie să aibă în spate proiecte pentru clujeni și pentru unitățile administrativ teritoriale, acolo unde ne vom pune candidați”, a afirmat liderul PSD Cluj.

Alexandru Cordoș speră ca până săptămâna viitoare să se definitiveze listele cu candidați.

„Vom schimba modul de comunicare în relația cu cetățenii și cu mass-media, astfel încât să fim transparenți pentru a putea expune toate activitățile și deciziile noastre.

Trebuie să ne revenim prin organizare și unitate la a fi demni de poziția pe care PSD o are la nivel național și pe care o avea la nivel județean”, a adăugat Cordoș.

Acesta a mai vorbit și despre obiectivele pentru alegerile locale din 27 septembrie.

„Este foarte clar că ne vom bate pentru a obține cât mai multe mandate de primar, pentru că în ultimul timp am pierdut și din cei pe care îi aveam. De asemenea, un obiectiv important este să ne batem la președinția Consilului Județean Cluj.

Sper că vom ieși cu o ofertă electorală pentru cetățenii din Cluj-Napoca, care să ne poziționeze într-o zonă în care să putem impune anumite decizii și proiecte pentru clujeni”, a mai spus noul președinte interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Comenteaza