Video Lider PNL Cluj, despre lupta pentru șefia partidului: „Sondajele arată rău pentru noi și mă tem că ce e mai rău n-a trecut”

Lider PNL Cluj, despre lupta pentru șefia partidului: „Sondajele arată rău pentru noi și mă tem că ce e mai rău n-a trecut”
| Foto: stirileprotv.ro

Deputatul liberal Radu Moisin se arată îngrijorat de situația din PNL, care pierde din ce în ce mai tare din simpatia electoratului, pe fondul luptei pentru putere de la vârful partidului.

Parlamentarul clujean a vorbit, la ZIUA LIVE, (VIDEO la finalul articolului) despre situația din partid, după ce ultimele sondaje clasează PNL-ul mult sub PSD, la o diferență de 14 procente în favoarea social-democraților.

„Cifrele din ultimele sondaje sunt îngrijorătoare și mă tem că ce e mai rău nu a trecut. Toată această perioadă electorală internă a PNL și a celor de la USR-PLUS care s-a exportat prima dată așa tare în mass-media, cetățenii tind să creadă că prioritatea acestor partide sunt propriile partide și nu guvernarea țării. Mi se pare justificată și evidentă această interpretare a publicului”, a declarat, la ZIUA LIVE, Radu Moisin.

Cum va ieși PNL din această competiție internă

Deputatul de Cluj a precizat că își dorește ca lucrurile să revină la normal după congresul liberalilor din toamnă, și indiferent de cine va fi noul președinte al PNL, concentrarea principală să fie pe guvernare.

„Eu nu sunt o persoană optimistă, ci mai degrabă moderată. Toate discursurile din zona publică spun că după alegerile interne din PNL și USR-PLUS lucrurile se vor liniști, și va fi accelerat ritmul reformelor care a scăzut în ultimele luni. Sper că lucrurile vor reveni cât mai devreme la normal, și indiferent de câștigători, concentrarea să fie exclusiv pe guvernare.

Referitor la competiția dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, eu încerc să fiu discret pe această zonă pentru că s-a vărsat deja mult sânge. Orban a anunțat că își va da demisia de la șefia Camerei Deputaților dacă pierde alegerile din PNL, iar asta ar însemna că perioada asta a alegerilor interne se va mai prelungi puțin deoarece această funcție este tentantă pentru foarte mulți”, a adăugat Moisin.

Comenteaza