Lăpuşan se leagă de Apostu: Preţul LED-urilor cu care va fi împodobit podul este cam mare

Lăpuşan se leagă de Apostu: Preţul LED-urilor cu care va fi împodobit podul este cam mare
Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, susţine că preţul LED-urilor cu care va fi ornat podul modernizat de lângă Teatrul Maghiar este umflat.

PSD Cluj îi cere primarului municipiului Cluj-Napoca să explice exact în ce vor consta lucrările de reabilitare a podului pietonal de peste râul Someş din apropierea Teatrului Maghiar care vor costa aproximativ 16.000 euro.

"Noi considerăm că preţul LED-urilor cu care dl primar intenţionează să împodobească podul este cam mare şi îi cerem să facă publice costurile lucrările care se vor face acolo şi de ce plătim 16.000 euro pentru ele. Nu vrem ca din bugetul public clientela portocalie să îşi asigure concediile. Mai mult, este absolut revoltător răspunsul dat de dl Apostu conform căruia vom vedea şi vom auzi ce alte poduri sunt pe lista celor care au nevoie de reabilitări. Este adevărat că lucrări de acest tip sunt absolut necesare, însă vrem să ştim de la început care sunt costurile şi criteriile după care locaţiile sunt alese. Dacă locaţiile sunt alese în aşa fel încât să nu fie nevoie de licitaţii şi clientela portocalie să îşi alimenteze puşculiţa pentru campaniile din 2012, este obligaţia primarului să ne informeze şi pe noi în calitate de plătitori de taxe şi impozite în Cluj-Napoca." a precizat dl Remus Lăpuşan, preşedinte PSD Cluj

Etichete
Comenteaza