Update Foto Ieftin ca braga. Cât te costă să stai pe locul lui Emil Boc, în sala de Consiliu Local

Ieftin ca braga. Cât te costă să stai pe locul lui Emil Boc, în sala de Consiliu Local
| Foto: Facebook: PNL Cluj
PSD Cluj: "Sala de Sticlă a Primăriei îşi schimbă numele în Sala Ludovic Orban?". Cum răspunde preşedintele PNL
PSD Cluj: "Sala de Sticlă a Primăriei îşi schimbă numele în Sala Ludovic Orban?". Cum răspunde preşedintele PNL
PSD Cluj: "Sala de Sticlă a Primăriei îşi schimbă numele în Sala Ludovic Orban?". Cum răspunde preşedintele PNL
PSD Cluj atacă administrația locală: "Sala de Sticlă a Primăriei îşi schimbă numele în Sala Ludovic Orban?". Cum răspunde Tarcea

Liberalii au folosit "Sala de Sticlă" din Primăria Cluj, care găzduieşte în mod obişnuit, şedinţele de Consiliu Local, pentru un eveniment politic: ceremonia oficială de primire a noilor membri în organizația locală a PNL. Pentru a organiza evenimentul, la care a asistat şi primarul Emil Boc, partidul a plătit o chirie modică, 20 de lei pe oră.

Viceprimarul Dan Tarcea, președintele PNL Cluj-Napoca şi viceprimar, a explicat pentru ZIUA de CLUJ că sala a fost închiriată de PNL Cluj pentru două ore, contra-cost. Potrivit acestuia, orice asociație sau organizație poate solicita închirierea sălii pentru diverse activități și întâlniri.

"La evenimentul de alaltăieri (marți- n.red.), sala a fost închiriată de PNL Cluj, pentru două ore, fiind ocupată circa o ora și jumătate. Există o hotărâre a Consiliului Local care prevede faptul că această sală poate fi închiriată de orice organizație și de-a lungul timpului, mai multe asociații și ONG-uri au avut activități în această sală a Primăriei Cluj-Napoca. De asemenea, spațiul poate fi pus la dispoziție gratuit, iar în repetate rânduri ONG-uri din Cluj au beneficiat de această sală gratis. La întrunirea PNL nu a fost cazul, întrucât am plătit, avem chitanțele și toată procedura a respectat regulamentul", a explicat Dan Tarcea pentru ZIUA de CLUJ.

PSD Cluj:

Sala de Sticlă a Primăriei poate fi închiriată de organizații și asociații pentru diverse activități, având tariful de 20 de lei pe oră.

PSD Cluj:

Marți, 5 martie 2019, în "Sala de Sticlă" a Primăriei Cluj a avut loc ceremonia de primire a noilor membri în organizația locală a PNL Cluj, în prezența primarului Emil Boc și a viceprimarului Dan Tarcea. Pentru cele două ore ale ceremoniei, PNL a achitat 40 de lei primăriei.

PSD Cluj:

Evenimentul a fost criticat de liderul PSD Cluj, care a acuzat folosirea în scopuri politice a sălii destinate, de regulă, întâlnirilor administrației locale. “Nu cred că Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca trebuie să fie un loc al comicăriilor politice, ci un spaţiu al dialogului. În loc să dezbată problemele de partid în Sala de Sticlă, mai bine stăteau cinci ore cu locuitorii din zonă de est a Clujului şi dezbăteau despre locaţia aquaparkului sau proiectul SOS Parcul Est”, a declarat Horia Nasra.

Comenteaza