Fuziunea PRO România – ALDE la Cluj: „Blatul dintre PSD și PNL va fi sub lupa noastră”

Fuziunea PRO România – ALDE la Cluj: „Blatul dintre PSD și PNL va fi sub lupa noastră”

PRO România Cluj și ALDE Cluj și-au anunțat fuzionarea, iar toți candidații celor două formațiuni politice de la alegerile parlamentare din 6 decembrie se regăsesc pe listele PRO România.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Noul statut al celor două partide care au fuzionat va fi aprobat la congresul ce se va desfășura online înainte de campania electorală, au anunțat liderii PRO România Cluj și ALDE Cluj, prin intermediul unui comunicat de presă.

De asemenea, listele de candidați pentru parlamentare au fost depuse deja de către PRO România Cluj, iar o parte dintre candidați provin de la ALDE.

„Ne dorim ca toți alegătorii noștri să știe, în primul rând, că dacă pun ștampila pe PRO România, votează de fapt și candidații ALDE și creditează proiectele ALDE. În urma fuziunii, noi rămânem fideli principiilor liberale, iar PRO România militează în continuare pentru o serie de politici sociale. Împreună, suntem o alternativă credibilă și echilibrată de care scena politică are mare nevoie în acest moment”, a transmis președintele ALDE Cluj, Norica Nicolai.

Și liderii PRO România Cluj sunt încrezători că, în urma fuziunii, va crește încrederea electoratului în proiectele viitoare ale noii formațiuni politice:

„Ideologia social-liberală a fost de la început cartea pe care a mizat PRO România, iar acum, în urma fuziunii cu ALDE, beneficiem de și mai multă expertiză și know-how pe zona de politici economice liberale, iar acest lucru se va reflecta în proiectele viitoare, inclusiv în politicile anti-criză la care se lucrează în prezent la nivelul conducerii partidului.

Sunt optimist și am încredere că venim exact cu acele resurse de care e nevoie pentru a constitui o opoziție serioasă, bine pregătită și constructivă. Blatul dintre PSD și PNL va fi sub lupa noastră”, a declarat Remus Lăpușan, cel care deschide lista PRO România Cluj la Camera Deputaților.

Pe listele PRO România Cluj pentru Parlamentul României, depuse în urmă cu o săptămână, au fost incluși și următorii candidați care provin din ALDE: Ștețcu Gabriel, Pleșa Iulian Ionel și Sonica Eusebiu-Daniel la Camera Deputaților și Gribar Tiberiu la Senat.

Potrivit aceluiași comunicat de presă, Partidul PRO România Social-Liberal, așa cum se va numi în urma fuziunii, va avea o viziune liberală în economie și de incluziune și echitate în ceea ce privește educația, sănătatea și sistemul social.

LISTA candidaţilor PRO România Cluj pentru Camera Deputaţilor:

Fuziunea PRO România – ALDE la Cluj: „Blatul dintre PSD și PNL va fi sub lupa noastră”

LISTA candidaţilor PRO România Cluj pentru Senat:

Fuziunea PRO România – ALDE la Cluj: „Blatul dintre PSD și PNL va fi sub lupa noastră”

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza