Foto Frământări în USR-PLUS Cluj, „Cei doi copreședinți să obțină cât mai multe posturi la București pentru filială”

Frământări în USR-PLUS Cluj, „Cei doi copreședinți să obțină cât mai multe posturi la București pentru filială”

La câteva zile după alegerile parlamentare din 6 decembrie, în interiorul alianței USR-PLUS se fac calculele în privința intrării la guvernare.

Potrivit unei postări dintr-un grup intern al USR-PLUS Cluj, Vlad Pașca, coordonatorul PLUS de la Câmpia Turzii susține că acesta este un moment politic cheie și este de părere că rezultatul obținut de alianță la nivelul Clujului este unul foarte bun.

Pașca spune că, dacă USR-PLUS Cluj vrea să fie parte din schimbare (formarea unui nou guvern la București - n. red.), trebuie să fie reprezentată, acolo, de cei mai buni oameni ai lor.

Acesta se așteaptă ca liderii lideri de la Cluj Cătălin Sălăgean (președinte USR Cluj, copreședinte USR-PLUS Cluj) și Sergiu Hossu (președinte PLUS Cluj, copreședinte USR-PLUS Cluj) să fie implicați direct în negocierile de la București și să obțină cât mai multe posturi pentru filiala Cluj.

Frământări în USR-PLUS Cluj: „Cei doi co-președinți să fie implicați în negocierile de la București și să obțină cât mai multe posturi pentru filiala

Alianța USR-PLUS a obținut la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie, un scor de 15,37% la Camera Deputaţilor și 15,86% la Senat, pe plan național. La nivelul județului Cluj, USR-PLUS s-a clasat pe poziția a doua, după PNL, înregistrând un scor de 23,67% la Camera Deputaților și 23,56% la Senat.  

Comenteaza