Fostul prefect al județului, Mircea Abrudean, ales prim-vicepreședinte al PNL Cluj

Fostul prefect al județului, Mircea Abrudean, ales prim-vicepreședinte al PNL Cluj
| Foto: Facebook.com/Abrudean-Mircea

Actualul secretar general adjunct al premierului Cîțu și fost prefect de Cluj, Mircea Abrudean, a fost ales într-o nouă funcție importantă în fruntea organizaţiei judeţene a liberalilor clujeni.

Comitetul de Coordonare Județean în cadrul căruia a fost ales noul Birou Politic Județean al PNL Cluj a avut loc dumincă, la Casa de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca. Europarlamentarul Daniel Buda și-a adjudecat un nou mandat în fruntea liberalilor clujeni fără prea mari emoții, fiind și singurul candidat pentru funcția de președinte. 

Prim-vicepreședinții PNL Cluj au fost desemnați fostul prefect al județului și actualul secretar general adjunct al premierului, Mircea Abrudean și primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan.

PNL Cluj a demonstrat astăzi (duminică, n.red.) încă o dată că este cea mai importantă filială din țară! Le mulțumesc tuturor celor 495 de delegați care m-au votat pentru funcția de prim-vicepreședinte.

Votul lor mă onorează și mă responsabilizează în activitatea mea politică, în echipă cu primarul Emil Boc, cu președintele PNL Cluj Daniel Buda și cu toți colegii din filială.

Pe modelul “The Cluj Way” - cu care orașul a obținut validarea de oraș european al inovării, premierul Florin Cîţu a lansat azi the PNL way pentru România. Să dezvoltăm România în echipă!”, a transmis Abrudean.

Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, spunea duminică despre Mircea Abrudean că este un om de excepție, care s-a validat ca prefect. „Are viziune, cu siguranță va aduce plus valoare acestei echipe. La fel, Mircea Moroșan, experiența lui va aduce multe plusuri. Avem o reîmprospătare a echipei, dar a fost un proces natural. Este bine că la Cluj avem o resursă umană deosebită, care va face politică în interesul și pentru folosul cetățeanului”, a precizat eurodeputatul clujean.

Comenteaza