Eveniment special al Parlamentului României, în premieră, de Ziua Națională a Franței. Inițiativa îi aparține deputatului Radu Moisin

Eveniment special al Parlamentului României, în premieră, de Ziua Națională a Franței. Inițiativa îi aparține deputatului Radu Moisin
| Foto: traveler.ro

Deputatul PNL de Cluj, Radu Moisin, a avut o inițiativă prin care, timp de două zile, 14-15 iulie, pe site-ul Camerei Deputaților este disponibilă o secțiune dedicată Zilei Naționale Franței.

Parlamentarul clujean este președintele Grupului de prietenie dintre Camera Deputaților și Adunarea Națională din Franța, iar la inițiativa sa, începând din dimineața zilei de 14 iulie și până la finalul zilei de 15 iulie, pe pagina Camerei Deputaților (cdep.ro) se poate accesa o nouă secțiune dedicată Zilei Naționale a Franței!

În premieră, Parlamentul României dedică un eveniment Franței și relațiilor româno-franceze chiar de Ziua Națională a Franței! 14 iulie este o zi specială pentru francezii de pretutindeni, prietenii și partenerii noștri din ultimele secole. La mulți ani, Franța! La mulți ani, francezi! Vive la France!”, a transmis Moisin.

Pe site-ul Camerei Deputaților se regăsesc materiale video ce au drept conținut momente istorice importante care au marcat în mod deosebit relația dintre România și Franța, rolul Franţei în Europa şi în plan internaţional, cultura, atracţiile turistice ori gastronomia Franţei. Linkul de Youtube dedicat evenimentului poate fi accesat AICI.

Comenteaza