Dragnea, atac la Iohannis cu alocaţiile: "Pentru a îşi hrăni orgoliul face rău copiilor din România"

Dragnea, atac la Iohannis cu alocaţiile: "Pentru a îşi hrăni orgoliul face rău copiilor din România"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că președintele Klaus Iohannis este iresponsabil pentru că a trimis la Curtea Constituțională Legea bugetului pentru 2019, iar "consecinţele sunt că nu se poat mări alocaţiile la copii". 

”Iohannis calcă pe cadavre pentru un nou mandat”, a spus Liviu Dragnea. 

Șeful PSD a mai precizat că sincer nu credea că va ataca la CCR Legea bugetului de stat. ”Vrea să blocheze și să amâne investițiile în sănătate și în educație”, a completat Liviu Dragnea. 

Liviu Dragnea a mai spus că Klaus Iohannis și PNL sunt niște ipocriți.

"Vreau să vorbesc puţin despre gestul iresponsabil al preşedintelui şi al PNL de a contesta bugetul la CCR. Este clar să şi el şi liberalii sunt nişte ipocriţi. Consecinţele sunt că nu se poat mări alocaţiile la copii. Pentru a îşi hrăni orgoliul, Klaus Iohannis face rău copiilor din România. Am auzit de la un liberal că s-ar putea adopta o Ordonanță separată prin care să se majoreze alocațiile. Nu se poate mări alocaţia pentru copii în condiţiile în care nu ai spaţiul bugetar creat. Prin acest atac, preşedintele vrea să amâne aceste măsuri, neinteresându-l ce e bun pentru România”, a spus Liviu Dragnea.

”Prin acest atac președintele Iohannis vrea să blocheze sau să amâne celelalte programe din educație și sănătate pentru a împiedica guvernul intersându-l doar campania electorală. Eu nu credeam că va utiliza acest mijloc, dar se pare ca în 2019 nu are alt obiectiv decât ca calcând pe orice cadavru să își ia un nou mandat", a declarat Liviu Dragnea.

 

Comenteaza