Video Deputatul Radu Moisin: „Este posibil ca această criză economică să devină mai dură decât cea din perioada 2008-2012”

Deputatul Radu Moisin: „Este posibil ca această criză economică să devină mai dură decât cea din perioada 2008-2012”
| Foto: Facebook.com/RaduMarinMoisin

Deputatul liberal clujean susține că cele două mari partide aflate la guvernare, PNL și PSD, trebuie să livreze rezultate pentru populație, altfel riscă ca la alegerile din 2024, cele două partide să fie „taxate” de către cetățeni.

Radu Moisin a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre principalele subiecte ale momentului, trăgând un semnal de alarmă asupra măsurilor care se tot discută și urmează a fi luate de către coaliția de guvernare.

„În ceea ce privește inflația, umflarea artificială a prețurilor poate fi monitorizată nu doar prin Consiliul Concurenței, ci și prin ANPC. Am înțeles că la conducerea coaliției s-a discutat și de ordonanța anti-speculă. E greu de implementat într-o economie de piață o asemenea ordonanță, dar nici situația de astăzi nu este una normală. Este posibil ca această criză economică să devină mai dură decât cea din perioada 2008-2012, iar atunci mai bine se intervine de pe acum, decât să se repare ulterior, dacă se mai poate repara o anumită zonă a economiei”, a declarat, la ZIUA LIVE, deputatul PNL Cluj.

Parlamentarul clujean a mai spus că în ceea ce privește coaliția de guvernare, care este formată din PNL-PSD-UDMR, cei din urmă sunt cei mai puțini afectați de problemele cu care se confruntă țara.

„În România, din punct de vedere politic, lucrurile sunt foarte clare pentru mine. UDMR nu este afectat atât de tare de această situație a crizei economice, pentru că ei au un electorat captiv, care cam orice s-ar întâmpla tot UDMR ar vota. În ceea ce privește PNL și PSD, cred că partidele sunt conștiente că dacă nu rezolvă cât mai multe din aceste probleme economice, nu doar că în 2024 (când sunt programate toate alegerile - n.red.) situația va fi urâtă pentru cele două partide, dar există și posibilitatea unor mișcări sociale ample mai repede decât acest moment”, a afirmat Moisin.

Comenteaza