Video Demos îşi lansează la Cluj candidaţii pentru Parlamentul European. Cine deschide lista

Demos îşi lansează la Cluj candidaţii pentru Parlamentul European. Cine deschide lista
| Foto: facebook.com/Platforma.Demos

Lansarea candidaților Partidul Democrației și Solidarității – Demos va avea loc joi, la Centrul Zody din Pata Rât.

Linda Greta Zsiga, activistă pentru drepturile omului, deschide lista candidaților Demos pentru alegerile în Parlamentul European, au anunțat reprezentanții partidului.

Linda Greta Zsiga este cunoscută publicului clujean pentru activismul ei civic și pentru implicarea directă în mobilizarea protestelor privind evacuările romilor la Pata Rât, "ea find una dintre victimele acestor politici rasiste", potrivit reprezentanţilor Demos.

"Alături de ea candidează o echipă de profesioniști care au ca proiect comun susținerea unor politici publice care să amelioreze decalajele economice și sociale dintre România și Uniunea Europeană. Activiști, muncitori, migranți, universitari și persoane din diverse pături sociale reprezintă la aceste alegeri un proiect național de creare și popularizare a unei Noi Stângi în România", susţin cei de la Demos.

Ceilalţi candidații Demos pentru Parlamentul European, alături de Claudia Linda Zsiga, sunt Daniela Gabor (profesoară de Economie și Macrofinanțe), Roxana Păduraru (activistă pentru mediu) şi Claudiu Crăciun (politolog).

Comenteaza