Foto DECLARAŢIA DE DEPENDENŢĂ. PSD Cluj, "trup şi suflet" alături de Dragnea - FOTO

DECLARAŢIA DE DEPENDENŢĂ. PSD Cluj, "trup şi suflet" alături de Dragnea - FOTO
Mâna ce-i dirijează pe PSD-iştii de la Cluj | Foto: facebook.com/PSDCJ.eu

Departe de ochii presei, social-democraţii clujeni s-au întâlnit vineri, la ceas de seară, pentru a-şi desemna delegaţii la Congresul ce va stabili încă o dată ceea ce se vede şi că ochiul liber. Că partidul îşi va continua, sub conducerea lui Liviu Dragnea, deriva spre Moscova. Într-o profundă manifestare de dependenţă faţă de "tătuc", PSD Cluj a decis că nu are nimic împotriva lui Liviu Dragnea. Ba din contră.

PSD-iştii clujeni s-au întâlnit vineri, sub atenta supraveghere a liderilor Horia Nasra, Remus Lăpuşan şi Cornel Itu, pentru a desemna cei care vor avea "onoarea" de a merge sâmbătă la Bucureşti pentru a confirma că Liviu Dragnea rămâne "el lider maximo al partidului".

Conferinţa judeţeană a fost ţinută la secret de PSD Cluj, care a anunţat evenimentul abia după 48 de ore, pe o reţelea de socializare:

"PSD Cluj s-a întrunit vineri, 2 martie, în cadrul Conferinței Județene Extraordinare, pentru a-și desemna reprezentanții care vor participa la Congresul Extraordinar PSD, ce va avea loc în data de 10 martie, la București".

Şi, dacă tot s-au întâlnit, social-democraţii clujeni au votat şi o rezoluţie (later edit: nu a fost vorba de o rezoluţie propriu-zisă, ci de un consens unanim, susţin surse din PSD Cluj - n.n.) de susţinere pentru Liviu Dragnea, în lupta sa cu Europa, Justiţia, anticorupţie, statul de drept, statul paralel etc.:

"Cu această ocazie, social-democraţii clujeni şi-au reafirmat încrederea şi sprijinul pentru Guvernul Dăncilă şi preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea", a anunţat PSD Cluj pe Facebook, într-o postare însoţită de poze ce amintesc mai degrabă de 1988, decât de 2018.

În acelaşi timp, în Opoziţie...

În timp ce la PSD Cluj se desfăşura concursul "Cine e fan Dragnea?", la PNL Cluj activitatea politică era în toi. Se da share, pe Facebook, la o postare a economistului-senator Florin Cîţu...

Asta cu doar câteva ore mai devreme ca primarul Emil Boc să iasă la atac. Nu împotriva PSD, ci a zăpezii:

Comenteaza