Advertorial De ce eu? Ce motive ai să votezi cu mine și echipa mea?

De ce eu? Ce motive ai să votezi cu mine și echipa mea?

Dragă alegătorule, mă numesc Dan Codrean și sunt clujean ca și tine. M-am născut și am crescut aici, în frumosul nostru oraș, pe care îl iubesc la fel de mult ca și tine. Am 38 de ani, sunt avocat și am un copil. Îmi doresc, ca și tine, o calitate a vieții mai bună pentru mine și cei care îmi sunt dragi, un oraș mai uman, mai aproape de nevoile noastre, un cămin adevărat.

Despre mine pot să îți mai spun că, pe lângă licența și masterul în drept, am și specializări în lobby și advocacy, foarte utile oricui dorește o funcție publică de conducere. Sunt mediator și arbitru, iar în prezent urmez cursurile masterale în domeniul științelor economice. Am fost timp de aproape 2 ani subprefect, la doar 31 de ani, deci pot spune că știu din interior cum funcționează instituțiile locale ale statului.

Pe lângă toate aceste diplome și experiențe acumulate, pot să mă descriu ca o persoană moderată și stabilă, un adept al calmului și concilierii, al lucrurilor făcute temeinic, fără conflicte și fără superficialitate. M-aș putea numi un ardelean autentic, din acest punct de vedere. Consider că doar așa se pot obține rezultate bune pe termen lung, iar tot ceea ce am realizat până acum mi-a dat dreptate.

Echipa mea de la Pro România este formată din oameni de vârste diferite, profesii diferite, interese diferite și parcursuri diferite. Iar toate aceste diferențe sunt un mare avantaj, pentru că ne completăm unii pe alții și împreună suntem mai pricepuți și mai puternici. Consilierii mei sunt ca mine: oameni care nu au intrat în politică cu gândul la profit, ci persoane care deja s-au realizat profesional și au dorința sinceră de a oferi înapoi comunității atâta cât pot, cu toate cunoștințele și abilitățile pe care le-au acumulat.

Iar partidul acesta ne oferă ocazia să ne dezvoltăm și să creștem, pentru că Pro România este un start-up politic, o construcție nouă bazată pe meritocrație, pe valorile progresismului european. Candidații noștri la Consiliul Local vor aduce un suflu nou, o schimbare atât de necesară în acest for local, unde se aude prea des o singură voce.

De ce să pui ștampila pe mine și nu pe altcineva? De ce pe lista noastră și nu pe a altora? Pentru că, deși Clujul nu o duce rău, ar putea să fie mult mai bine. Pentru că este nevoie de o schimbare, dar de una în sus, de o trecere la următorul nivel. De un upgrade politic. Iar noi putem aduce această transformare, un pas firesc în evoluția frumosului nostru municipiu.

Nu vreau să te plictisesc cu o listă lungă de promisiuni, cu povești fanteziste despre proiecte extraordinare dar greu realizabile. Pot doar să-ți spun că vom continua tot ceea ce merge bine și vom repara tot ceea ce merge prost. Iar pe lângă acestea, vom veni cu ceva în plus, cu lucrurile de care Clujul are nevoie pentru a deveni cu adevărat un oraș european, unde ar vrea să trăiască oricine. Și mai presus de toate, voi fi deschis și vom fi cu toții mereu în dialog cu tine, cetățeanul.

Dragă clujeanule, te aștept duminică la vot. Vino și pune ștampila pe Dan Codrean și pe Pro România pentru noul Cluj-Napoca, varianta îmbunătățită. Votează un clujean pentru Cluj, votează un partid nou pentru un oraș nou, alege să PROsperăm împreună!

Advertorial publicat la comanda Pro România.

Comenteaza