Video Daniel Buda: Clujenii să voteze cu echipa care a demonstrat eficiență în administrația publică / Vom câștiga într-o majoritate covârșitoare la nivelul județului

Daniel Buda: Clujenii să voteze cu echipa care a demonstrat eficiență în administrația publică / Vom câștiga într-o majoritate covârșitoare la nivelul județului

Preşedintele PNL Cluj a anunțat ce așteptări are duminică, în ziua votului.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj şi europarlamentar, a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre tandemul Emil Boc – Alin Tișe.

„Echipa formată din Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca și Alin Tișe la Consiliul Județean Cluj este o expresie a maturității clujenilor în ceea ce înseamnă a-și alege conducătorii în diverse poziții administrative. Ca președinte de organizație mă bucur și mă mândresc cu această echipă.

Lumea ia Clujul ca reper în ceea ce înseamnă dezvoltarea și modernizarea României. Sunt convins că mai departe vom face ceea ce trebuie pentru a nu-i dezamăgi pe cetățeni”, a declarat la ZIUA LIVE președintele PNL Cluj, Daniel Buda.

Acesta a afirmat că, în calitate de președinte al organizației județene, își dorește să câștige cât mai multe unități administrativ teritoriale, care să fie păstorite de oameni cu viziune, care să facă ce trebuie pentru cetățenii lor.

„Eu spun că vom câștiga într-o majoritate covârșitoare la nivelul județului Cluj, iar acest lucru mă bucură, dar mă și responsabilizează foarte mult. În următorii patru ani vom reuși să dezvoltăm și să modernizăm întregul județ”, a precizat europarlamentarul.

Daniel Buda a vorbit și despre situația de la Florești, unde viceprimarul comunei, Bogdan Pivariu, candidează din partea liberalilor împotriva actualului primar, Horia Șulea, care a fost exclus din PNL la începutul acestui an după ce a fost condamnat penal pentru abuz în serviciu.

„Am încredere în capacitatea intelectuală a celor care trăiesc în Florești, că ei vor ști să aleagă un om care face parte dintr-o echipă care până acum a câștigat nu doar bătăliile electorale, dar a câștigat și tot ce înseamnă procesul de modernizare a județului.

Sunt convins că Bogdan Pivariu este cea mai bună alegere pe care floreștenii pot să o facă. Ar fi un vot inutil dacă ar pune ștampila pe altcineva. Are toate ingredientele care pot să-i garanteze un succes în viitorul mandat”, a explicat Daniel Buda.

El a mai spus că Pivariu este garanția că Floreștiul nu va mai fi doar „dormitorul Clujului”.

Șeful PNL Cluj le-a transmis un mesaj clujenilor care vor merge la vot duminică.

„Mesajul meu este foarte simplu pentru alegători. Să voteze înțelept, să voteze cu echipa de oameni care până acum au demonstrat eficiență în administrația publică locală, cu cei care au viziune și știu ce au de făcut în următorii patru ani de zile. Deci, să voteze cu Partidul Național Liberal”, a conchis Daniel Buda.

Comenteaza