Dăncilă, laudă la adresa lui Dragnea în fața primarilor de comune: "Am scos țara din noroaie"

Dăncilă, laudă la adresa lui Dragnea în fața primarilor de comune: "Am scos țara din noroaie"

Premierul Viorica Dăncilă a spus, luni, în cadrul întâlnirii cu primarii de comune nemulţumiţi de bugetele acordate de Guvern, că prin programele PNDL 1 şi PNDL 2 „a scos ţara din noroaie”.

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, luni, cu primarii de comune nemulțumiți de bugetele acordate de Guvern. La întâlnire a participat şi ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, dar și ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

Viorica Dăncilă s-a lăudat în fața primarilor că PSD "a scos țara din noroaie".

„Succesul programului PNDL 1, introdus de ministrul Dezvoltării din acea vreme, domnul preşedinte Liviu Dragnea, ne-a dat certitudinea că acesta trebuie continuat. Astăzi avem PNDL 2, programul de care depind şansele de dezvoltare a multor comunităţi. Cu ajutorul acestor programe am scos ţara din noroaie, ca să mă exprim mai plastic", a spus Dăncilă la cea de a a XXII-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România (A.Co.R.).. 

Potrivit realitatea.net, premierul a făcut şi o serie de promisiuni: Guvernul va finanța 12.000 de obiective în acest an, plus 2.600 de proiecte de sisteme de apă și canalizare.

Dăncilă spune că Guvernul va elimina până la sfârșitul anului școlar toate situațiile de "toalete în curtea școlii", iar toții elevii din mediul rural vor învăța în condiții decente până la finalul de an școlar.

 Unii primari s-au declarat mulțumiți de promisiuni, alții spun că bugetul pentru 2019 nu le va permite să facă investiții în acest an. Viorica Dăncilă i-a reasigurat că le va da bani pentru indemnizațiile de handicap.

Comenteaza