Dan Tarcea îi cheamă pe clujeni la vot: "Bătălia cu PSD e departe de a fi încheiată"

Dan Tarcea îi cheamă pe clujeni la vot: "Bătălia cu PSD e departe de a fi încheiată"

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, președintele PNL Cluj-Napoca le-a mulțumit clujenilor care s-au prezentat la vot în primul tur și în cheamă din nou la urne într-un număr cât mai mare.

Tarcea a declarat că bătălia cu PSD este departe de a fi încheiată și îi îndeamnă pe clujeni să își exercite dreptul la vot, susținând că absenteism al celor care l-ar susține pe Klaus Iohannis nu face altceva decât să ofere șanse mai mari contracandidatei sale. 

"PSD nu este înfrânt, pentru că are oameni implantați în toate sistemele, a fost ca o caracatiță peste toate sistemele publice din România și de aceea trebui să ieșim cu toții la vot, să îl votăm pe președintele Klaus Iohannis. Bătăia cu PSD este departe de a fi încheiată. Fără o prezență mare la vot, nu vom reuși să câștigăm alegerile pentru că PSD se mobilizează extrem de serios în această campanie și un absenteism din partea celor care îl susțin pe Klaus Iohannis i-ar putea da șanse să câștige Vioricăi Dăncilă. Votul este forța pe care noi o avem. Doar prin vot am reușit să îndepărtăm PSD-ul și noi toți am făcut scut împotriva modificărilor la legile justiției", a afirmat viceprimarul Clujului.

În ceea ce privește dezbaterile susținute separat de cei doi candidați cu jurnaliști, Dan Tarcea a declarat:

"Dezbaterea doamnei Dăncilă a fost o simulare. Am văzut un candidat care este pierdut, un candidat care a ocolit fiecare întrebare și s-a mai făcut încă o dată de râs, în condițiile în care a afirmat că a dat ore la matematică dar nu a știut care este aria cercului. Era mai bine să evite și acest răspuns. 

Domnul Klaus Iohannis cred că a avut o prestație excepțională, au fost prezenți nouă jurnaliști din toate spectrele media și întrebări libere din partea spectatorilor și toate răspunsurile pe care le-a dat, în opinia noastr, niște răspunsuri concrete, de la un președinte care știe ce are de făcut, care are expertiz necesară pentru a reprezenta toți românii, atât în forurile naționale, cât și în cele internaționale. Cred că singura opțiune viabilă pentru România astăzi este președintele Klaus Iohannis", a transmis liderul liberal.

Comenteaza