Foto Dan Codrean și-a depus candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca. “Ne dorim să avem cât mai mulți consilieri, dar și un primar al nostru”

Dan Codrean și-a depus candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca. “Ne dorim să avem cât mai mulți consilieri, dar și un primar al nostru”
Contracandidat oficial pentru Boc! Dan Codrean și-a depus candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca
Contracandidat oficial pentru Boc! Dan Codrean și-a depus candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca
Contracandidat oficial pentru Boc! Dan Codrean și-a depus candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca

Dan Codrean și-a depus, sâmbătă, în mod oficial candidatura din partea PRO România pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca.

„Obiectivele pe care ni le-am propus pentru aceste alegeri sunt cele pe care le-am enunțat în programul nostru de guvernare, plecând de la nevoile pe care le-am identificat la nivelul comunității din Cluj-Napoca, după ce am discutat cu mulți clujeni, care și-au manifestat nemulțumirea față de ceea ce încă este de rezolvat la nivel de municipiu”, a declarat candidatul PRO România pentru Primăria Cluj-Napoca, Dan Codrean.

Tot sâmbătă, candidații PRO România au depus dosarele de candidatură și listele de susținători pentru Consiliul Local Cluj-Napoca, în vederea alegerilor locale din 27 septembrie.

„Noi ne dorim la consiliul local Cluj-Napoca și la primăria Cluj-Napoca, să avem cât mai mulți consilieri, dar și un primar al nostru. În lista noastră de consilieri locali, am adus foarte multe persoane care până în acest moment nu au avut apartenență politică, dorința fiind aceea de a da aripi proiectului PRO România și de a plasa cetățeanul în centrul programului nostru.

Acești consilieri sunt oameni noi, tineri, care au demonstrat din punct de vedere profesional că sunt bine angrenați în ceea ce fac și care au vrut să vină cu aportul lor în sprijinul programului de guvernare al partidului, dar și al comunității”, a precizat Dan Codrean, la Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) Cluj-Napoca.

Dan Codrean (38 de ani) este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj, membru în Baroul Cluj din 2006, specialist în lobby și advocacy, mediator și arbitru la Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Cluj.

Comenteaza