Video Cum vede Radu Moisin anul electoral de foc 2024: „Nu cred în ce arată sondajele” / Cu ce partide nu vrea să colaboreze

Cum vede Radu Moisin anul electoral de foc 2024: „Nu cred în ce arată sondajele” / Cu ce partide nu vrea să colaboreze
| Foto: Facebook.com/RaduMarinMoisin

Anul 2024 este unul crucial pentru România din punct de vedere politic. Este pentru prima dată când vor fi organizate toate cele 4 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare, dar și cele pentru desemnarea președintelui țării.

Deputatul PNL Cluj Radu Moisin a vorbit, la ZIUA LIVE, printre altele, despre creșterea în sondaje a partidelor extremiste, despre sondajele de opinie, dar și despre variantele de alianțe politice pe care le are partidul din care face parte.

Eu cred că, dacă partidele clasice și-ar face treaba, curentele acestea mai agresive nu ar mai avea succes. S-au făcut greșeli majore care au dat apă la moară opoziției. Eu nu văd nicio diferență între USR și AUR. Tot comportamentul AUR din acest mandat este preluat de la cei din USR. Mă refer la chestiunea cu boxe, cu strigat, țipete, baricadat, etc. Este copy-paste de la comportamentul USR.

Eu nu cred în sondajele de opinie. Marea majoritate a acestor sondaje sunt intoxicări și manipulări. Dacă ți se repetă că pe primul loc este Mircea Geoană la prezidențiale de 100 de ori, începi să crezi chestiunea asta la un moment dat. Nu aș fi atât de îngrijorat ca alții în ceea ce privește scorul PNL-ului la europarlamentare.

Părerea mea este că USR a demonstrat faptul că nu poate reprezenta un partid responsabil și serios la guvernare. Cât timp au fost la guvernare, au avut un comportament adolescentin, ca să mă exprim elegant. În ceea ce-i privește pe cei de la AUR, ei trebuie să vină cu o ofertă electorală. Să spună concret ce vor face ei. Până acum doar au criticat.

Eu nu pot să vorbesc în numele partidului, dar nu îmi doresc o colaborare cu USR, AUR sau cu partidul senatoarei Șoșoacă. Referitor la continuarea alianței cu PSD, rămâne de văzut. Noi ne putem dori orice, dar cel mai mult contează votul cetățenilor. Eu îmi doresc ca oamenii să iasă la urne, indiferent de opțiunea pe care o vor alege”, a declarat, la ZIUA LIVE, Radu Moisin.

Comenteaza