Vasile Dîncu răspunde acuzațiilor Elenei Udrea: Grupul de la Cluj nu există, este o metaforă

Vasile Dîncu răspunde acuzațiilor Elenei Udrea: Grupul de la Cluj nu există, este o metaforă
| Foto: facebook.com/vasilesebastiandincu

Președintele Consiliului Național al PSD, senatorul Vasile Dîncu, a afirmat că nu are nicio legătură cu „Grupul de la Cluj”, iar acesta nici nu ar exista, în opinia sa.

Elena Udrea a declarat, în timpul unui interviu din închisoare, că fostul ministru al Apărării ar face parte din așa numitul „Grup de la Cluj”, alături de alte nume cunoscute precum generalul Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, fostul ministru de Interne Ioan Rus sau patronul clubului CFR, Nelu Varga.

În replică, social-democratul susține că „Grupul de la Cluj” nu există și că acesta reprezintă doar „o metaforă”. De asemenea, Dîncu precizează că Udrea a amestecat „timpuri istorice, oameni de afaceri, partide diferite”.

Nu am nicio legătură cu ceea ce spune Elena Udrea. Nu (n.red. nu face parte din grupul descris de fostul ministru), asta e o metaforă. Nu vedeți că sunt amestecate timpuri istorice, oameni de afaceri, partide diferite. Nu există niciun grup de Cluj, în viziunea mea - Vasile Dîncu pentru adevarul.ro.

Potrivit spuselor Elenei Udrea, așa-zisul "Grup de la Cluj" ar influența justiția prin intermediului Laurei Codruța Kovesi, care ar fi, la rândul ei, parte din grup.

Comenteaza