Video Cum a ajuns PSD Cluj la varianta Aurelia Cristea pentru primăria Cluj-Napoca: „Femeile trebuie să devină mai puternice în politică”

Cum a ajuns PSD Cluj la varianta Aurelia Cristea pentru primăria Cluj-Napoca: „Femeile trebuie să devină mai puternice în politică”
| Foto: Facebook.com/Aurelia Cristea - pe vremea când era ministru în Guvernul Ponta

Experiența și modul de abordare a politicii au fost atuurile care au făcut-o pe Aurelia Cristea drept candidatul ideal al social-democraților clujeni la primăria municipiului Cluj-Napoca.

Alexandru Cordoș, secretarul general al PSD Cluj, a precizat, la ZIUA LIVE, că Aurelia Cristea va adopta o politică deschisă dialogului, o politică curată, diferită față de ce vedem astăzi.

Aurelia Cristea, ca și mine, vine cu o experiență bogată. Este o persoană cu o experiență acumulată în antreprenoriat, în Parlamentul României în calitate de deputat, a fost ministru al Dialogului, etc. Vine cu această latură a dialogului social, a echității. Aurelia Cristea este un exponent precum Vasile Pușcaș, Ioan Rus, Vasile Soporan, oameni care au făcut ceva pentru acest județ și pentru municipiul Cluj-Napoca.

Ea este dovada că Partidul Social Democrat are încă resurse umane nevalorificate. Aurelia Cristea, împreună cu echipa, Vasile Dîncu, Alexandru Cordoș și toți ceilalți colegi, a venit într-un astfel de proiect. Vorbim de o politică deschisă dialogului, o politică curată, diferită față de ce vedem astăzi, cu urlete, atacuri la persoană, fără proiecte.

Sunt convins că va atrage atenția și va aduce pe masa opiniei publice faptul că se poate și altceva. Nu neapărat că noi ne dorim altceva, nu ne dorim să venim în locul cuiva. Noi ne dorim să schimbăm împreună ceva. Unii își doresc cu orice preț să conducă un oraș sau un județ. Noi vrem să contribuim în a schimba ceva și asta facem.

Mai avem foarte mult de muncit. Trebuie să ajungem la mâna și la sufletul fiecărui clujean. Doamnele trebuie să devină mai puternice în politică. Noi, la Cluj, chiar credem acest lucru. Aurelia va încerca să cheme femeile în politică. Poate și cu acest lucru dovedim că sunt deschiși. Nu mai este PSD-ul nefrecventabil din alți ani. Avem foarte mulți tineri acum. Doamna Cristea poate să convingă că suntem o alternativă viabilă pentru Cluj-Napoca”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Alexandru Cordoș.

Aurelia Cristea, în vârstă de 55 de ani, a fost deputat PSD Cluj în mandatul 2012-2016 și ministru delegat pentru dialog social și relația cu societatea civilă în guvernul Victor Ponta. Aurelia Cristea este inițiatoarea legii antifumat din România.

Comenteaza